illegalis hulladek bejelentes

Isaszeg határán illegális hulladéklerakások

Isaszeg határán illegális hulladéklerakásokra lett figyelmes a bejelentő a 400KW-os távvezetékek alatt a mező és az erdő szélén.

A településről pár hete érkezett az első bejelentés, amit várhatóak követett is a következő. Köszönjük. Az Isaszeget érintő bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Isaszeg Pécel határa 400 kV -os távvezeték alatt vegyes hulladék a mezőn erdő szélén. Legalább 1 hónapja.”

Hulladék jellege: háztartási, építési, elektronikai.

Isaszeg határán lévő bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.