Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fülöpháza határában monitorok a mező közepén - Hulladekvadasz.hu

Fülöpháza határában monitorok a mező közepén

Fülöpháza község területéről az első bejelentés érkezett, ami elektronikai és kommunális hulladékról szül. Köszönjük a bejelentést.

Nem értjük sokszor az embereket, hogy miért egyszerűbb kihordani a puszta kellős közepére hulladékukat. A zöldhulladék csak-csak, de megunt számítógép monitorok azért mégis csak túlzás …

Monitorok a mező közepén? Ezt valaki tényleg így tartja helyesnek?! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Monitorok a mező közepén? Ezt valaki tényleg így tartja helyesnek?! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Az 52-es út mellett a növényzet takarásában a jelzett helyen háztartási hulladék, a földúthoz közelebb két monitor és egy műanyag zsák van.”

Fülöpháza határa ... / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai.

[codepeople-post-map]

Fülöpháza helyszínéről beérkezett bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


Fülöpháza a wikipedia szerint

Fülöpháza község Bács-Kiskun megye Kecskeméti járásában.

Fekvése
Az 52-es főút közelében fekszik, onnan bekötőúton (kb. 3 km) közelíthető meg.

Története
A mai község területe a török uralom alatt elnéptelenedett és Kerekegyháza puszta része lett. A Jászkun kerület 18. századi önmegváltásakor Kerekegyháza pusztának a ma Fülöpházát alkotó negyedrészét Fülöpszállás lakói váltották meg és a továbbiakban ők birtokolták. A 19. század végén, az önálló puszták megszüntetésekor a területet a birtokos községhez csatolták. Fülöpháza 1948-ban alakult önálló községgé elszakadva Fülöpszállástól. Ma a tanyasi turizmus van fellendülőben, több tanya is várja a látogatókat.

Nevezetességei
A Magony-tanya Magyarország első olyan tanyája, amely a turizmus részére rendezkedett be. A község külterülete a Kiskunsági Nemzeti Park része, több homokbucka is látható itt. A területnek gazdag élővilága van.

Forrás: wikipedia.

You may also like...