Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Absztrakt képek tárolójának készítése - #18 DIY - Hulladekvadasz.hu

Absztrakt képek tárolójának készítése – #18 DIY

Absztrakt képek tárolójának készítésével gyermekeid egyedi festményeit, képeit foglalhatod díszes képkeretbe, amely szobád és egyben szíved csücskévé is válhat.

A Kreatív Hobbik Csoport által minden pénteken megjelenő DIY rovat a kreativitást ötvözi az újrahasznosítással. Korábbi DIY cikkeket ide kattintva lehet megtekinthetni.

Elkészítési idő: 10 perc
Technika: DIY, barkács
Készítő: Kisné Szalai Edina – Ediholmi blog

Készítő bemutatkozása
Kisné Szalai Edina, férjemmel, Lászlóval kézműves és újrahasznosított dísz-, ajándék-, és használati tárgyakat készítünk. Elsősorban varrott termékeket (táskák, neszesszerek ), férjem pedig a fa és fém megmunkálás eszközeivel alakít ki lakberendezési és használati tárgyakat. Blogomban olvashatsz a számunkra fontos dolgokról eseményekről, láthatod élénk alkotó kedvünk eredményét, aktualitásait.

A szülők büszkeségeinek festményei. / Fotó: facebook.com/Ediholmi

A szülők büszkeségeinek festményei. / Fotó: facebook.com/Ediholmi

Ki mondhatja el magáról, hogy egy egyedülállóan különleges, absztrakt képek díszítik a szobája falát? Ráadásként úgy, hogy még a műalkotás készítője is személyes, kedves ismerőse is az illetőnek?

Amire szükséged lesz:

  • gyerekrajz
  • olló
  • ceruza (méretezéshez)
  • ragasztó
  • képkeret
  • ügyes kezek

Az elkészítéshez különösebb leírásra jelen esetben nem lesz szükség. A képek alapján mindenki számára ki fog derülni, hogyan is készülnek a legbecsesebb műalkotások. 

Kezdeti fogások, hozzávalók összegyűjtése. / Fotó: facebook.com/Ediholmi

Kezdeti fogások, hozzávalók összegyűjtése. / Fotó: facebook.com/Ediholmi

Bárki elmondhatja ezt magáról, aki meglátja drága gyermeke/gyermekei „irka-firkáiban” a művészi hangulatot rejtő jelleget! Milyen érdekesek és bámulatosak a különféle technikák kipróbálása, gyakorlása közben, a szabad alkotás örömében létrehozott mintázatok!

Szép nem? Szóba dísze, szívünk kincse. / Fotó: facebook.com/Ediholmi

Szép nem? Szóba dísze, szívünk kincse. / Fotó: facebook.com/Ediholmi

Válasszunk ki néhányat a leghangulatosabbakból, majd tegyük egy több kép befoglalására is alkalmas képkeretbe azokat. Egész kollekció is készülhet belőlük! Végül: büszkén mutassuk meg másnak is, a kis művésszel/művészekkel karöltve „házi tárlatunkat”!

Mindenhol jól mutató képkeretrendszer. Na lássunk is hozzá! / Fotó: facebook.com/Ediholmi

Mindenhol jól mutató képkeretrendszer. Na lássunk is hozzá! / Fotó: facebook.com/Ediholmi

Az absztrakt képek otthonunk díszeivé válhatnak.

Ha Te is beküldenéd alkotásodat, várjuk pályázatodat a kreativhobbikcsoport@gmail.com címre. Tárgymezőben az alábbi cím szerepeljen: Hulladékvadász DIY – saját alkotás neve. A további alkotásokhoz, újrahasznosításhoz sok sikert kíván a Kreatív Hobbik Csoport!


JÖN Alapítvány

Absztrakt művészet a wikipedia szerint

Az absztrakt művészet vagy nonfiguratív művészet hagyományos meghatározással, a szűkebb értelemben vett valóság- és természetábrázoló jelleget, azaz a valóság tárgyi összefüggéseit és alakjait a műalkotásokból kiküszöbölő és a művészi munkában tudatosan figyelmen kívül hagyó, a hagyományos természetelvű és ábrázoló jellegű művészettel szembehelyezkedő, természeti motívumokra még csak nem is utaló képzőművészeti irányzatok gyűjtőneve. Az „absztrakt” elnevezés a filozófia „absztrakció” szavából eredeztethető.

Forrás: wikipedia.

You may also like...