Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Airport City logisztikai park melletti hulladéklerakat

Az Airport City logisztikai park mellett, a Benczúr utcával szemben kialakult illegális hulladéklerakatról érkezett bejelentés.

A helyszínen található illegálisan kihelyezett hulladék “palettája” igen sokszínű, hiszen megtalálható az építési hulladéktól egészen a gumiabroncsokig minden. Reméljük a bejelentés hatására hamarosan a probléma megszűnik. Budapest XVIII. kerületével kapcsolatos bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Airport City logisztikai park melletti hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Airport City logisztikai park melletti hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Az Airport City logisztikai parkra vezető út vége. Sorompó van az út elején de gombnyomásra nyitják. A 18. kerület Benczúr utcával szemben út.”

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, műanyag.

Airport City logisztikai park melletti bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

JÖN Alapítvány

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek