illegalis hulladek bejelentes

Airport City logisztikai park melletti hulladéklerakat

Az Airport City logisztikai park mellett, a Benczúr utcával szemben kialakult illegális hulladéklerakatról érkezett bejelentés.

A helyszínen található illegálisan kihelyezett hulladék “palettája” igen sokszínű, hiszen megtalálható az építési hulladéktól egészen a gumiabroncsokig minden. Reméljük a bejelentés hatására hamarosan a probléma megszűnik. Budapest XVIII. kerületével kapcsolatos bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Airport City logisztikai park melletti hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Airport City logisztikai park melletti hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Az Airport City logisztikai parkra vezető út vége. Sorompó van az út elején de gombnyomásra nyitják. A 18. kerület Benczúr utcával szemben út.”

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, műanyag.

Airport City logisztikai park melletti bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

JÖN Alapítvány

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet