Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Airport City logisztikai park melletti hulladéklerakat - Hulladekvadasz.hu

Airport City logisztikai park melletti hulladéklerakat

Az Airport City logisztikai park mellett, a Benczúr utcával szemben kialakult illegális hulladéklerakatról érkezett bejelentés.

A helyszínen található illegálisan kihelyezett hulladék „palettája” igen sokszínű, hiszen megtalálható az építési hulladéktól egészen a gumiabroncsokig minden. Reméljük a bejelentés hatására hamarosan a probléma megszűnik. Budapest XVIII. kerületével kapcsolatos bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Airport City logisztikai park melletti hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Airport City logisztikai park melletti hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Az Airport City logisztikai parkra vezető út vége. Sorompó van az út elején de gombnyomásra nyitják. A 18. kerület Benczúr utcával szemben út.”

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, műanyag.

[codepeople-post-map]

Airport City logisztikai park melletti bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

JÖN Alapítvány

You may also like...