illegalis hulladek bejelentes

Babakocsi keresi gazdáját a 15. kerületben

Babakocsi, amit egy bokorban hagytak gyerek nélkül a 15. kerületben. Valószínűsítjük, hogy a gyerek hirtelen felnőtt és munkába ment kora reggel.

A viccet félretéve valóban egy babakocsit hagytak a 15. kerület két utca találkozásánál, de vajon milyen megfontolásból? Tán jó lesz még egy épp arra járó babátváró családnak? Sajnos van egy érzésünk, hogy ezt egyhamar nem tudhatjuk meg.

Babakocsi keresi gazdáját a 15. kerületben, ez KOMOLY! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Babakocsi keresi gazdáját a 15. kerületben, ez KOMOLY! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! 2 napja hever a kepén látható babakocsi a 15. kerület Tóth István utca és Perczel Mór utca sarkánál, betolva a növényzetbe. “

Hulladék jellege: háztartási, műanyag.

Babakocsi gazdája a bejelentés publikálásánál legfrissebb értesüléseink szerint még nem került elő. Reméljük a család, aki elvesztette, elhagyta a babakocsit tudja azon párnapban pótolni a hiányát.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet