Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Budai rakpart szemétszedése a Gellért-hegy lábánál - Hulladekvadasz.hu

Budai rakpart szemétszedése a Gellért-hegy lábánál

A budai rakpart a következő célpontja az Önkéntes Környezettisztítók csapatának. A szemétszedés a Gellért-hegy lábánál lesz megtartva a Duna mentén.

A Gellért-hegy és a Népliget után ismét lecsapnak a szemétdombokra az Önkéntes Környezettisztítók. A korábban megrendezett Gellért-hegyi szemétszedéskor figyeltek fel a rakparton éktelenkedő szemét mennyiségére. Elmondásuk szerint ebből jött az ötlet, hogy a harmadik szemétszedési eseményüket a Duna budai oldalán a Gellért-hegy lábánál rendezzék meg.

Eseményük leírása alább olvasható. Facebookon ide kattintva lehet csatlakozni az eseményhez. Tisztítsuk meg együtt a rakpartot a szeméttől, hogy a Wellhello slágerére utalva még sok szerelmet bírjon el a rakpart 🙂

Találkozó: Augusztus 16. szerda, 17:45-18:00, Szent Gellért tér (kupola)

Budai rakpart szemétszedésének programterve:

  • Bejelentkezés, eligazítás
  • Csoportbontás / 2 irányba fogunk elindulni. Szelektív gyűjtést tervezünk. /
  • Kijelentkezés /Fontos számunkra, hogy mindenki épségben hagyja el a helyszínt./

Szemeteszsák és kesztyű lesz a helyszínen, de aki tud, hozzon magával. A szemetet csoportokban, szelektíven, előre kijelölt helyre/helyekre fogjuk gyűjteni, ahonnan elszállíttatjuk.

A műanyag kupakokat most is külön fogjuk gyűjteni a „GYŰJTSÜK A KUPAKOKAT JÓL” nevű kezdeményezésnek, akik beteg gyerekek gyógyulásáért küzdenek. Arra kérünk Titeket, hogy már AZ AKCIÓ ELŐTT KEZDJÉTEK EL GYŰJTENI A KUPAKOKAT, és HOZZÁTOK EL MAGATOKKAL a helyszínre!


Önkéntes környezettisztítókról bővebben

Az Önkéntes Környezettisztítók név egy 2017. januárjában, Szombathelyen indult mozgalmat takar, mely célja, hogy az emberek saját maguk tegyenek a környezetükért. Önkéntesek és függetlenek vagyunk, de a csoportos akciókhoz keressük az együttműködést városgazdálkodásokkal, szervezetekkel. Emellett nagy figyelmet fordítunk az egyéni tettekre, legyen az szemétszedés, saját hulladék csökkentése vagy újrahasznosítás.

Ha felkeltettük figyelmedet, kérlek, látogass el oldalunkra a Facebookon, továbbá keresd csoportjainkat, melyek az ország több pontján kezdtek szerveződni.

Eseményünk ugyanúgy, mint az egész kezdeményezésünk teljesen mentes mindenféle politikai háttértől. Szeretettel várunk és fogadunk mindenkit, de arra kérjük a résztvevőket, hogy politikai nézeteiktől semlegesen, természetszerető állampolgárként jelenjenek meg az eseményen, ezzel is tiszteletben tartva munkánkat! Köszönjük!

Csatlakozz hozzánk!
Eljött a tettek ideje! Legyél te is környezettisztító!

You may also like...