Olajos flakonok, autókerék Gyál határában

Olajos flakonok, autókerék és többféle kacatra lett figyelmes a bejelentő Gyál határában. Vajon honnan kerülhetnek ide ezek a tárgyak?

Napokkal korábban a közelből egy hasonló bejelentést érkezett, ami ide kattintva elérhető. Még az is előfordulhat, hogy a két hulladéklerakat egy napon került ki a területre. Mindenesetre továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Azt senkinek se kell ecsetelni, hogy az esőzés alkalmával az olajt tartalmazó anyagok a talajba kerülnek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Azt senkinek se kell ecsetelni, hogy az esőzés alkalmával az olajt tartalmazó anyagok a talajba kerülnek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Sajnos egy újabb olajos lerakatra bukkantam. Olajszűrő, glakon,fáradt olaj+stb ami egy szerelő műhely szemete lehet. “

Hulladék jellege: autógumi vegyi veszélyes

Olajos lerakattal kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet