Ürömi patakszennyezés építési hulladékkal

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Az ürömi bejelentésben egy építési hulladékkal szennyezett patakról kapunk tanúbizonyságot. A bejelentő szerint a szennyezés éve óta folyik.

A bejelentő állítása szerint ipari tevékenységet folytató cég területén kialakuló szennyezett vizet engednek a patakba. A képek nem bizonyító erejűek, de a helyi önkormányzatnak javasoljuk a terület megtekintését. A bejelentést továbbítjuk az aktuális szerveznek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Néhány képet  mellékelek, remélem átmegy, a cég telephelye 2096 Üröm Dózsa Gy út. a CBA-val szemben. A patak pedig a hátsó részénél a Gábor Áron sétány felőli részén (a játszótérnél) található és oda, a mederbe rakják a hulladékot. Szívesen megmutatom Önöknek a helyszínt, ha úgy ítélik meg, hogy foglalkoznak vele.

Továbbá levelemben csatolva küldöm a régi 2014-es fényképeket a hulladéklerakásról. A 40-es végződésű fényképen látható,hogy a vizes csiszolásból származó anyagot a patakba engedték.Ez a látkép is a Gábor Á.sétányon a játszótér felől volt látható.

Hulladék jellege: építési, ipari.

[codepeople-post-map]

Ürömi helyszínéről beérkezett bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: