Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Ürömi patakszennyezés építési hulladékkal

Az ürömi bejelentésben egy építési hulladékkal szennyezett patakról kapunk tanúbizonyságot. A bejelentő szerint a szennyezés éve óta folyik.

A bejelentő állítása szerint ipari tevékenységet folytató cég területén kialakuló szennyezett vizet engednek a patakba. A képek nem bizonyító erejűek, de a helyi önkormányzatnak javasoljuk a terület megtekintését. A bejelentést továbbítjuk az aktuális szerveznek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Néhány képet  mellékelek, remélem átmegy, a cég telephelye 2096 Üröm Dózsa Gy út. a CBA-val szemben. A patak pedig a hátsó részénél a Gábor Áron sétány felőli részén (a játszótérnél) található és oda, a mederbe rakják a hulladékot. Szívesen megmutatom Önöknek a helyszínt, ha úgy ítélik meg, hogy foglalkoznak vele.

Továbbá levelemben csatolva küldöm a régi 2014-es fényképeket a hulladéklerakásról. A 40-es végződésű fényképen látható,hogy a vizes csiszolásból származó anyagot a patakba engedték.Ez a látkép is a Gábor Á.sétányon a játszótér felől volt látható.

Hulladék jellege: építési, ipari.

Ürömi helyszínéről beérkezett bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek