Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Pomáz Tél utca hulladéklerakata – Forró nyomon a hulladékvadász! (Frissítve)

A Pomáz Tél utca hulladéklerakatában találd számlán feltételezhetően az elkövető elérhetőségei található. Mi ez ha nem forró nyomon?

Frissítve
2017.09.13.

A pomázi hulladékvadászok egyike a minap jelezte, hogy a területről az illegálisan kihelyezett hulladékot elszállították. Sajnos az elkövető(k) kilétéről, illetve felelősségre vonásáról nem érkezett információ a szerkesztőségünkbe.

Egy újabb megtisztított helyszínnel lettünk gazdagabbak. Köszönjük az aktuális szerveknek a közreműködést.


Korábban
2017.08.16.

Mindez köszönhető a pomázi hulladékvadásznak, aki bejelentésében külön kiemelte a hulladéklerakatban talált számlát, amiről jó eséllyel beazonosítható a szemetelő személye. Természetesen a képen ezeket az adatokat nem közöljük, de az önkormányzathoz küldendő bejelentésben csatolva mellékeljük. Remélve, hogy minél hamarabb megoldódik ez a bejelentés is.

A Pomáz Tél utca tetején illegális hulladéklerakat éktelenkedik. / Fotó: hulladékvadász.hu

A Pomáz Tél utca tetején illegális hulladéklerakat éktelenkedik. / Fotó: hulladékvadász.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Pomáz Tél utca tetején földúton valaki kulturáltan megszabadult a szemetétől hál isten nem nyomtalanul. Kérdés esetén hívjanak nyugodtan.”

Kitakarás nélkül küldjük a képet az önkormányzatnak remélve, hogy a szemetelő nyomára bukkannak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kitakarás nélkül küldjük a képet az önkormányzatnak remélve, hogy a szemetelő nyomára bukkannak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Korábban már a településről érkezett bejelentés, amit ide kattintva lehet megtekinteni.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Pomáz Tél utca helyszínéről beérkezett bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


Pomáz a wikipedia szerint

Pomáz (németül: Paumasch) város Pest megyében, a Szentendrei járásban, a budapesti agglomerációban.

Fekvése
Budapesttől 2,37 km-re északra, Budakalász és Szentendre szomszédságában helyezkedik el, a Pilis hegység kapuja. Nagy- és Kis-Kevély hegyek aljában. (E hegyek keleti lejtőit a török hódoltság után letelepedett szerb lakosság „kovily”-nak nevezte el, ami árvalányhajat jelent. Szerb nyelvterületen így nevezik azokat a hegyoldalakat, amelyek legeltetésre alkalmatlanok, és csupán árvalányhaj terem rajtuk. A „kevély” szó Faludi Ferenc nyelvújító leleménye és a „kovily” csak a 19. században lett kevély.)

Földrajzilag a pomáz-esztergomi törésvonal mentén helyezkedik el, a Kárpátok miocén kori vulkáni koszorújának első vonulata itt találkozik a várost átszelő Dera-patak völgye–Kovácsi-völgy vonulatától délre elhelyezkedő üledékes talajtakaróval. Pomáz és környékének geológiai szempontból a visegrádi hegységhez tartozó miocén kori vulkanikus eredetű hegye a Nagy-Csikóvár és a Kőhegy. A környék hegyei nem rendelkeznek állandó vízfolyással, száraz nyarakon a környék egyetlen vízgyűjtője a Dera-patak is elapad, pedig Pomáz történetében számtalan áradás, gyors, hirtelen jövő árvíz forrása is ugyanez a Dera-patak volt.

Forrás: wikipedia.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek