Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pomáz Tél utca hulladéklerakata - Forró nyomon a hulladékvadász! (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Pomáz Tél utca hulladéklerakata – Forró nyomon a hulladékvadász! (Frissítve)

A Pomáz Tél utca hulladéklerakatában találd számlán feltételezhetően az elkövető elérhetőségei található. Mi ez ha nem forró nyomon?

Frissítve
2017.09.13.

A pomázi hulladékvadászok egyike a minap jelezte, hogy a területről az illegálisan kihelyezett hulladékot elszállították. Sajnos az elkövető(k) kilétéről, illetve felelősségre vonásáról nem érkezett információ a szerkesztőségünkbe.

Egy újabb megtisztított helyszínnel lettünk gazdagabbak. Köszönjük az aktuális szerveknek a közreműködést.


Korábban
2017.08.16.

Mindez köszönhető a pomázi hulladékvadásznak, aki bejelentésében külön kiemelte a hulladéklerakatban talált számlát, amiről jó eséllyel beazonosítható a szemetelő személye. Természetesen a képen ezeket az adatokat nem közöljük, de az önkormányzathoz küldendő bejelentésben csatolva mellékeljük. Remélve, hogy minél hamarabb megoldódik ez a bejelentés is.

A Pomáz Tél utca tetején illegális hulladéklerakat éktelenkedik. / Fotó: hulladékvadász.hu

A Pomáz Tél utca tetején illegális hulladéklerakat éktelenkedik. / Fotó: hulladékvadász.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Pomáz Tél utca tetején földúton valaki kulturáltan megszabadult a szemetétől hál isten nem nyomtalanul. Kérdés esetén hívjanak nyugodtan.”

Kitakarás nélkül küldjük a képet az önkormányzatnak remélve, hogy a szemetelő nyomára bukkannak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kitakarás nélkül küldjük a képet az önkormányzatnak remélve, hogy a szemetelő nyomára bukkannak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Korábban már a településről érkezett bejelentés, amit ide kattintva lehet megtekinteni.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Pomáz Tél utca helyszínéről beérkezett bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


Pomáz a wikipedia szerint

Pomáz (németül: Paumasch) város Pest megyében, a Szentendrei járásban, a budapesti agglomerációban.

Fekvése
Budapesttől 2,37 km-re északra, Budakalász és Szentendre szomszédságában helyezkedik el, a Pilis hegység kapuja. Nagy- és Kis-Kevély hegyek aljában. (E hegyek keleti lejtőit a török hódoltság után letelepedett szerb lakosság „kovily”-nak nevezte el, ami árvalányhajat jelent. Szerb nyelvterületen így nevezik azokat a hegyoldalakat, amelyek legeltetésre alkalmatlanok, és csupán árvalányhaj terem rajtuk. A „kevély” szó Faludi Ferenc nyelvújító leleménye és a „kovily” csak a 19. században lett kevély.)

Földrajzilag a pomáz-esztergomi törésvonal mentén helyezkedik el, a Kárpátok miocén kori vulkáni koszorújának első vonulata itt találkozik a várost átszelő Dera-patak völgye–Kovácsi-völgy vonulatától délre elhelyezkedő üledékes talajtakaróval. Pomáz és környékének geológiai szempontból a visegrádi hegységhez tartozó miocén kori vulkanikus eredetű hegye a Nagy-Csikóvár és a Kőhegy. A környék hegyei nem rendelkeznek állandó vízfolyással, száraz nyarakon a környék egyetlen vízgyűjtője a Dera-patak is elapad, pedig Pomáz történetében számtalan áradás, gyors, hirtelen jövő árvíz forrása is ugyanez a Dera-patak volt.

Forrás: wikipedia.

You may also like...