Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
52-es főút lakatlan, illegális hulladéktelepe - Hulladekvadasz.hu

52-es főút lakatlan, illegális hulladéktelepe

52-es főút lakatlan, illegális hulladéklerakó ingatlanjáról érkezett bejelentés Fülöpházáról, Kecskeméttől mindössze 20 percre.

Ilyen és ehhez hasonló helyszínek nem ritkák a Fülöpháza és Kecskemét között. Már  korábban több bejelentés is érkezett a 52-es főút szemetességéről. Sokaknak könnyebb két pont között kidobni az út mellé a számukra feleslegesnek ítélt szemetüket, mint elvinni a közeli lerakóba.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Az 52-es útról ez a látvány fogadja az arra járókat. A romos épületből ítélve magánterület is lehet, de nincs bekerítve.


Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési.

[codepeople-post-map]

52-es főút melletti hulladéklerakatáról szóló bejelentés továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


52-es főút a wikipedia szerint

Az 52-es számú főút Kecskeméttől Dunaföldvárig tartó magyar másodrendű főútvonal. Az út a Dunán keresztül halad. A Dunaföldvárnál található Beszédes József híd köti össze a Dunántúlt az Alfölddel, illetve Dunaföldvárt Solttal.

Fekvése
A 64 km hosszú út az 5-ös főútból ágazik ki, és a 6-os főúton ér véget. Szinte végig nyugati irányú, Kecskeméten az M5-ös autópályát keresztezi, kiágazik belőle az 53-as út Tompa felé, majd Solton keresztezi az 51-es utat is. Az alábbi településeket érinti:

  • Kecskemét
  • Solt (51-es út keresztezése)
  • Dunaföldvár
  • Fülöpháza

Forrás: wikipedia.

 

You may also like...