Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Víz alatti kamerafelvétel a mágnes horgászatról - Hulladekvadasz.hu

Víz alatti kamerafelvétel a mágnes horgászatról

Víz alatti kamerafelvétellel készültek a következő mágneshorgászaink következő epizódjukban. Ilyen még valóban nem láthattál a mágnes horgászatról.

Szigetszentmiklóson van egy bányató, aminek a vize elég tiszta ahhoz, hogy víz alatti felvételeket csináljunk a mágnes horgászatról. A tóról csak annyit tudunk, hogy mikor megszűnt a sóderkitermelés felparcellázták a területet és beépítették nyaralókkal.

Víz alatti kamerafelvétel készítői, Erik és Dávid, mágnes horgászok.

Víz alatti kamerafelvétel készítői, Erik és Dávid, mágnes horgászok.

Egy részét kivéve, ami éppen tökéletes nekünk dobálgatni egy kicsit. Körbe mindenhol nyaralók és stégek voltak, de mi inkább egy nádas részt választottunk a kezdéshez. A part és a horgászhelyek tiszták voltak ezért arra számítottunk, hogy a vízben kevés lesz a fogás, de mivel elég sokan horgásznak itt, biztosan találunk valamit.

A felszerelésünk egy húszméteres kötél és egy gyorsan pirosra festett 160kg-os mágnes lett a jobb láthatóság miatt. Néhány dobással feltérképeztük a vizet és a legjobbnak a nádas melletti rész tűnt, ahol a part csak pár méter után mélyült. A szokásos apróságok mellett sok horgászfelszerelést találtunk, horgok, etetőkosarak és egy ólomból készült műhalat.

Pár dolog után pedig fogtunk egy Zippo benzines öngyújtót, amit biztosan bánhat az, aki elhagyta. Az aljzat sóderes volt és nem iszapos, amit megszoktunk és nagyobb akadót nem is találtunk.

Víz alatti kamerafelvétel tanulsága

Viszont végre láttuk azt hogyan is mozog a vízben a kötélszívvel felszerelt mágnesünk. Láttuk, hogy hogyan tapadnak rá a fogások, hogyan ugrik át egy-egy nagyobb akadót. Ezek a felvételek csak az első próbálkozások voltak, de reméljük, hogy tetszik nektek.

Korábbi mágnes horgász kalandjaikról itt tudtok olvasgatni. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Üdvözlettel:
Erik és Dávid
Mágnes Horgász csapat

You may also like...