Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pálmamajor szomszédságában illegális hulladéklerakatok - Hulladekvadasz.hu

Pálmamajor szomszédságában illegális hulladéklerakatok

Pálmamajor szomszédságában illegális hulladéklerakatokra bukkant egy gárdonyi hulladékvadász. Vajon mióta gyűlhet ezen a helyszínen a hulladék?

Tehetjük fel a kérdést, hiszen a képeket elnézve sok helyütt az illegálisan kihelyezett hulladékot már-már benőtte a növényzet. Viszont folyamatos az utánpótlás.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Illegális hulladéklerakó Zichyújfalu és Agárd között, Pálmajortól 600m-re Dél felé.”

Hulladék jellege: kommunális, építési, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Pálmamajor településrészről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


Pálmajor a wikipedia szerint

Pálmajor egy majorság Agárd mellett, jelenleg pihenőparkként funkcionál. A terület Gárdonyhoz tartozik.

Fekvése
Gárdonytól 6,5 kilométerre délre, Zichyújfalutól 4-5 kilométerre északra, Csiribpusztától 0,8-1 kilométerre északkeletre fekszik.

Gazdaság
Pálmajorba a Dörömbözi Kft., az R-Farmer Kft. és az Agri-Pellet Kft. vállalkozásoknak van bejelentett telephelye vagy székhelye.

Az Agri-Pellet Kft. törökbálinti székhelyű, fűtéstechnikai vállalkozás. Az Agri-Pellet Kft. a biomassza fűtésre specializálódott vállalkozás. A vállalkozás telephelye a 2484 Agárd, Pálmajor 0161/6. cím alá, a székhelye pedig a 2045 Törökbálint, Károlyi M. u. 13. cím alá van bejelentve. Az Agri-Pellet 2003. június 25-én alapult, 3 000 000 forint jegyzett tőkével.

Az R-Farmer Kft. pálmajori székhelyű, tárolással és raktározással,[8] illetve saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadásával és üzemeltetésével[9] foglalkozó vállalkozás. A vállalkozás székhelye a 2484 Agárd, Pálmajor 0161/6. cím alá van bejelentve.[4] Az R-Farmer Kft. 1993. december elsején alapult, 50 000 000 forint jegyzett tőkével.[9]

A Dörömbözi Kft. agárdi székhelyű, pálmajori telephellyel rendelkező, mezőgazdasági vállalkozás. A vállalkozás székhelye a 2484 Agárd, Tünde u. 3. címre van bejelentve, képviselője Dörömbözi József[* 1][12][13]. A Dörömbözi Kft. 1996. december 27-én alapult, 7 000 000 forint jegyzett tőkével.[14] A Dörömbözi Kft tagja a Vetőmag Szövetségnek.[12]

A Dörömbözi Kft. pálmajori telephelyét Dörömbözi-tanyaként is szokás nevezni. A Dörömbözi-tanyán 2010. január 13-án, reggel tűz pusztított. A tanyán a szalma, alom és takarmány kapott lángra. A tanyán lévő bikáknak, birkáknak és sertéseknek semmi bajuk nem lett. A kár 5 000 000 forint volt.

Forrás: wikipedia.

You may also like...