Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hullámpala lerakat Rákoscsabán

A hullámpala lerakat Budapest XVII. kerületében, Rákoscsabán. Mint már ismeretes a hullámpala rákkeltő anyagokat tartalmaz, ami súlyosan egészségkárosító.

A hullámpalák gyakorta képeznek illegális hulladéklerakatokat, hiszen kevés helyen veszik át, ha átveszik igen komoly összegekért, amit már sokan nem akarnak, tudnak kifizetni. Következménye az, hogy kiviszik a települések szélére.

Hullámpala lerakat Rákoscsabán. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hullámpala lerakat Rákoscsabán. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Budapest 17. kerület Montevideo lovarda és M0 autópálya közötti földút szélén, Péceli útról befordulva kb 300 méterrel beljebb. piros kereszt turistaútvonal becsatlakozásá Található azbeszttartalmú hullámpala és egyéb különböző féle hulladékok egymástól 20 méterre.

Hulladék jellege: építési, műanyag, elektronikai, fém, vegyi, veszélyes.

Hullámpala lerakat -ról szóló bejelentés továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek