Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kibelezett autóroncs található az Erdőkürt utcában (Frissítve)

Kibelezett autóroncs található Budapest XVII. kerületi Erdőkürt utca végén. A jobb napokat is megélt kisautót az idő folyamán elkezdték elhordani.

Frissítve
2017.09.14.

A bejelentés megoldásával kapcsolatban az alábbi tájékoztatást kaptunk a XVII. kerületi Önkormányzattól:
“A bejelentésben szereplő járműre Rákosmente Önkormányzatának közterület-felügyelete a bejelentést követően, 2017. szeptember 1-jén tájékoztató matricát helyezett el. Az ismételt helyszíni ellenőrzés során (2017. szeptember 12.) azt tapasztaltuk, hogy a gépjárművet a tulajdonosa eltávolította a helyszínről, így további intézkedésre nincs szükség.”

Kibelezett autóroncs található az Erdőkürt utcában

Köszönjük a Rákosmente Önkormányzatának a probléma megoldását.


Frissítve
2017.09.05.

A Rákosmente Önkormányzata Sajtó és kommunikáció osztályától az alábbi tájékoztatást kaptuk
“Rákosmente Önkormányzatának közterület-felügyelete a bejelentést követően, 2017. szeptember 1-jén helyszíni ellenőrzést tartott az Erdőkürt utcában. A bejelentésben szereplő rendszám nélküli, Ford gyártmányú gépjárműre tájékoztató matricát helyeztek el a közterület-felügyelők.

Tekintettel arra, hogy a gépjármű tulajdonosa/üzemben tartója nem azonosítható a hatósági jelzések hiányában őt postai úton nem tudjuk felszólítani a gépjármű eltávolítására. Amennyiben a matrica felhelyezését követő 10 napon belül a tulajdonos/üzemben tartó a gépjárművet nem szállítja el, úgy Rákosmente Önkormányzata intézkedik az elszállításról.”

Köszönjük a tájékoztatást, bizakodóan várjuk a fejleményeket.


Korábban
2017.08.21.

Kerekei már nincsenek, talán még hajléktalanok is laktak, laknak benne néha napján. Egy erdős, bokros rész mentén helyezkedik. Így ebben az állapotában veszélyes hulladéknak számít.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Egy illegális autó a 1174 Erdőkürt utca végén (47.464612, 19.258406).”

Hulladék jellege: veszélyes hulladék, autóroncs

Kibelezett autóroncs -ról szóló bejelentés továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek