Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kibelezett autóroncs található az Erdőkürt utcában (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Kibelezett autóroncs található az Erdőkürt utcában (Frissítve)

Kibelezett autóroncs található Budapest XVII. kerületi Erdőkürt utca végén. A jobb napokat is megélt kisautót az idő folyamán elkezdték elhordani.

Frissítve
2017.09.14.

A bejelentés megoldásával kapcsolatban az alábbi tájékoztatást kaptunk a XVII. kerületi Önkormányzattól:
„A bejelentésben szereplő járműre Rákosmente Önkormányzatának közterület-felügyelete a bejelentést követően, 2017. szeptember 1-jén tájékoztató matricát helyezett el. Az ismételt helyszíni ellenőrzés során (2017. szeptember 12.) azt tapasztaltuk, hogy a gépjárművet a tulajdonosa eltávolította a helyszínről, így további intézkedésre nincs szükség.”

Kibelezett autóroncs található az Erdőkürt utcában

Köszönjük a Rákosmente Önkormányzatának a probléma megoldását.


Frissítve
2017.09.05.

A Rákosmente Önkormányzata Sajtó és kommunikáció osztályától az alábbi tájékoztatást kaptuk
„Rákosmente Önkormányzatának közterület-felügyelete a bejelentést követően, 2017. szeptember 1-jén helyszíni ellenőrzést tartott az Erdőkürt utcában. A bejelentésben szereplő rendszám nélküli, Ford gyártmányú gépjárműre tájékoztató matricát helyeztek el a közterület-felügyelők.

Tekintettel arra, hogy a gépjármű tulajdonosa/üzemben tartója nem azonosítható a hatósági jelzések hiányában őt postai úton nem tudjuk felszólítani a gépjármű eltávolítására. Amennyiben a matrica felhelyezését követő 10 napon belül a tulajdonos/üzemben tartó a gépjárművet nem szállítja el, úgy Rákosmente Önkormányzata intézkedik az elszállításról.”

Köszönjük a tájékoztatást, bizakodóan várjuk a fejleményeket.


Korábban
2017.08.21.

Kerekei már nincsenek, talán még hajléktalanok is laktak, laknak benne néha napján. Egy erdős, bokros rész mentén helyezkedik. Így ebben az állapotában veszélyes hulladéknak számít.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Egy illegális autó a 1174 Erdőkürt utca végén (47.464612, 19.258406).”

Hulladék jellege: veszélyes hulladék, autóroncs

[codepeople-post-map]

Kibelezett autóroncs -ról szóló bejelentés továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...