Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Dombóvári út hulladéklerakata a Móricz Zsigmond tér szomszédságban (Frissítés) - Hulladekvadasz.hu

Dombóvári út hulladéklerakata a Móricz Zsigmond tér szomszédságban (Frissítés)

A Dombóvári út mentén található illegális hulladéklerakásról érkezett bejelentés. A képek tanulsága szerint van ott minden, ami nem kellene, hogy ott legyen.

Frissítés
2018.01.03.

A bejelentőtől kapott tájékoztatás szerint a területet kitakarították, de hozzáteszi, hogy terület állandóan szemetes.
„Sziasztok! A területről elkerült a szemétkupac, de az ott parkoló autósok állandóan a vasúti töltésre dobálják a szemetüket. Kezdve itt a ásványvizes palacktól egészen más kommunális hulladékig. Aztán mindenki a MÁV-ot szidja … írom ezt régi vasutasként. „

Dombóvári út hulladéklerakata

Köszönjük a bejelentnek és az aktuális szerveknek a takarítási munkálatokat.

Korábban
2017.08.23.

Az illegális hulladéklerakat mindösszesen 5 percre található a fontos közlekedési csomóponttól, a Móricz Zsigmond tértől. Budapest XI. kerület korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

Az illegális hulladéklerakat a frissen kaszált töltés oldalában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az illegális hulladéklerakat a frissen kaszált töltés oldalában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Ma a szomszédos parkolóban parkoltam, amivel szemben ezt az összehordott illegális hulladéklerakatot véltem felfedezni. Szerintem már jó ideje ott lehet. Van benne építési, kommunális, műanyag hulladék is. A fű körülötte szépen le van nyírva, de ezt valahogy nem vitték már el onnan. Kérem, vegyék fel a kapcsolatot az aktuális önkorival. Köszönöm!”

Hulladék jellege: kommunális, építési, műanyag.

[codepeople-post-map]

Dombóvári út bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...