Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Dombóvári út hulladéklerakata a Móricz Zsigmond tér szomszédságban (Frissítés)

A Dombóvári út mentén található illegális hulladéklerakásról érkezett bejelentés. A képek tanulsága szerint van ott minden, ami nem kellene, hogy ott legyen.

Frissítés
2018.01.03.

A bejelentőtől kapott tájékoztatás szerint a területet kitakarították, de hozzáteszi, hogy terület állandóan szemetes.
“Sziasztok! A területről elkerült a szemétkupac, de az ott parkoló autósok állandóan a vasúti töltésre dobálják a szemetüket. Kezdve itt a ásványvizes palacktól egészen más kommunális hulladékig. Aztán mindenki a MÁV-ot szidja … írom ezt régi vasutasként. “

Dombóvári út hulladéklerakata

Köszönjük a bejelentnek és az aktuális szerveknek a takarítási munkálatokat.

Korábban
2017.08.23.

Az illegális hulladéklerakat mindösszesen 5 percre található a fontos közlekedési csomóponttól, a Móricz Zsigmond tértől. Budapest XI. kerület korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

Az illegális hulladéklerakat a frissen kaszált töltés oldalában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az illegális hulladéklerakat a frissen kaszált töltés oldalában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Ma a szomszédos parkolóban parkoltam, amivel szemben ezt az összehordott illegális hulladéklerakatot véltem felfedezni. Szerintem már jó ideje ott lehet. Van benne építési, kommunális, műanyag hulladék is. A fű körülötte szépen le van nyírva, de ezt valahogy nem vitték már el onnan. Kérem, vegyék fel a kapcsolatot az aktuális önkorival. Köszönöm!”

Hulladék jellege: kommunális, építési, műanyag.

Dombóvári út bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek