Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Ürülékszag és szemét a Fehérvári és Etele út sarkán

Ürülékszag terjedésére és szemétre lett figyelmes a Fehérvári és Etele út sarkán egy újbudai bejelentő. A probléma közegészségügyi probléma is egyben.

A bejelentéséven azt állítja, hogy a területre folyamatosan ömlik a szemét és tobozodnak a hajléktalanok és a levegőben húgyszag és ürülékszag terjeng.

Ürülékszag és szemét a volt Kínai Áruház környékén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Ürülékszag és szemét a volt Kínai Áruház környékén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Elképesztő állapotok uralkodnak a XI. kerületben a Fehérvári út, Etele út, Mérnök utca által határolt területen! A hajléktalanok ott tobzódnak, a bokor egy komplett wc, a kínai áruház előtt egész nap ücsörögnek a csavargók, ami még nem baj,de az eldobált szemét, és az ürülék mindenfele már közegészségügyi kérdéseket is felvet! A területnek nyilván nincs gazdája… azaz lenne nyilván önkormányzati tulajdon… kérlek benneteket közvetítsétek képeimet, és kérésemet miszerint ha tehetik vessenek, vetessenek véget az itt uralkodó szörnyű állapotnak a közteresek, és az önkormányzat takarítsa ki a területet, amihez, ha kell, szabadidőmben én is felajánlom a segítségemet ingyen és bérmentve!

Pirossal bejelöltem a területet. Azóta is ömlik a szemét, tobzódnak a csövesek, szó szerint gázolni lehet a szarban,húgyban!”

Hulladék jellege: kommunális.

Ürülékszag  és szemét megszűnése érdekében a bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek