Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ürülékszag és szemét a Fehérvári és Etele út sarkán - Hulladekvadasz.hu

Ürülékszag és szemét a Fehérvári és Etele út sarkán

Ürülékszag terjedésére és szemétre lett figyelmes a Fehérvári és Etele út sarkán egy újbudai bejelentő. A probléma közegészségügyi probléma is egyben.

A bejelentéséven azt állítja, hogy a területre folyamatosan ömlik a szemét és tobozodnak a hajléktalanok és a levegőben húgyszag és ürülékszag terjeng.

Ürülékszag és szemét a volt Kínai Áruház környékén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Ürülékszag és szemét a volt Kínai Áruház környékén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Elképesztő állapotok uralkodnak a XI. kerületben a Fehérvári út, Etele út, Mérnök utca által határolt területen! A hajléktalanok ott tobzódnak, a bokor egy komplett wc, a kínai áruház előtt egész nap ücsörögnek a csavargók, ami még nem baj,de az eldobált szemét, és az ürülék mindenfele már közegészségügyi kérdéseket is felvet! A területnek nyilván nincs gazdája… azaz lenne nyilván önkormányzati tulajdon… kérlek benneteket közvetítsétek képeimet, és kérésemet miszerint ha tehetik vessenek, vetessenek véget az itt uralkodó szörnyű állapotnak a közteresek, és az önkormányzat takarítsa ki a területet, amihez, ha kell, szabadidőmben én is felajánlom a segítségemet ingyen és bérmentve!

Pirossal bejelöltem a területet. Azóta is ömlik a szemét, tobzódnak a csövesek, szó szerint gázolni lehet a szarban,húgyban!”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Ürülékszag  és szemét megszűnése érdekében a bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...