Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Nádudvari időtálló szemétdomb - Hulladekvadasz.hu

Nádudvari időtálló szemétdomb

Nádudvari időtálló szemétdomb a település határában. A település második bejelentésében a növényzet szinte már elfedi a hulladékot.

Az időtálló jelző a bejelentésben szereplő információk miatt adtunk. Hiszen az illegális lerakat a bejelentő hulladékvadász szerint már évek óta a helyszínen rombolja a környezetet. Nádudvar korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Az alábbi nádudvari koordinátán már évek óta ott van a szemét, valamint az árokban is, főleg zsákokban: 47.457615 21.183826”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Nádudvari bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


Nádudvar a wikipedia szerint

Nádudvar város Hajdú-Bihar megyében, a Hajdúszoboszlói járásban.

Története
Nádudvar ősi település, nevét az árterekben előforduló nádról és az ebből kerített udvarokról kapta. Első írásos említése 1212-ben a Váradi Regestrumban található. Mátyás király 1461-ben mezővárosi rangot adott Nádudvarnak. Az 1848-49-es szabadságharc idején a Kossuth-kormány Debrecenbe költözésekor egy éjszakát a városban töltött a Szent Korona és kísérete. 1904. június 1-jén nyílt meg a Kabára vezető vasútvonal, amely a Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony-vasútvonalhoz kapcsolta. A vonal 1971. december 31-éig üzemelt. A városi rangot 1989. március 1-jén kapta meg.

Forrás: wikipedia.

You may also like...