Békéscsaba helyi védettségű területén illegális hulladéklerakat

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Békéscsaba és egyben Békés megye első bejelentése érkezett a város helyi védettségű területéről a Babits Mihály utca mögötti védőgát kubik részéről.

Szinte már nincs olyan megye, ahonnan nem jött volna bejelentés az oldalunkra. Reméljük ez a probléma is hamarosan megoldódik a bejelentés hatására.

Békéscsaba helyi védettségű területén illegális hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Békéscsaba helyi védettségű területén illegális hulladéklerakat. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Nagy mennyiségű hulladék Békéscsabához tartozó helyi védettség alatt álló területen. Helye Békéscsaba, Babits Mihály utca mögötti védőgát kubik része.”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, üveg, veszélyes hulladék.

[codepeople-post-map]

Békéscsaba várásából érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Békéscsaba a wikipedia szerint

A település  a régebbi nevén Csaba, vagy Nagy-Csaba, majd Békés-Csaba, megyeszékhely, megyei jogú város, Békés megye gazdasági-földrajzi központja és székhelye. Mérete alapján Magyarországon középvárosnak, európai szinten kisvárosnak tekinthető. A Békéscsabai járás és a Viharsarok központja, hazánk 17. legnépesebb városa.

Első írásos említése 1332-ből származik. A török időkben elpusztult, így teljesen újra kellett telepíteni. Az egykoron „Európa legnagyobb falujának” nevezett város mára rendezett, városias külsejű településsé vált. A város méltán híres gasztronómiai különlegességeiről és rendezvényeiről, például a hungarikumnak számító csabai kolbászról és az erre alapozott fesztiválról. Ugyancsak itt rendezik meg Magyarország leglátogatottabb sörfesztiválját is.

Forrás: wikipedia.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: