Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fót vasúti vonala mentén hulladékprobléma - Hulladekvadasz.hu

Fót vasúti vonala mentén hulladékprobléma

Fót várásából érkezett első bejelentésben egy panaszos lakó kálváriáját olvashatjuk. Már több helyen próbálkozott.

A Fóti Önkormányzatnál tett bejelentése után a MÁV-hoz fordult a bejelentő a probléma megoldásával kapcsolatban. Lassan halad az ügy. Valószínűsíthetően ez betudható a nyári szabadságolásoknak, esetleg a vasútársaság leterheltségének. Korábbi cikkünkből az is kiderülhetett, hogy a MÁV lehetőségeihez mérten tesz a vasútvonalak mentén kialakult illegális hulladéklerakatok ellen. Erről bővebben a Rákospatak utca 123. szám alatti terület megtisztításáról ide kattintva lehet tájékozódni.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Az a legnagyobb baj hogy kb 2 hónapja tettem bejelentést és az önkormányzatnál, ők meg a MÁVnak. Azóta alig halad az ügy. Az idő múlásával a szemét meg csak még több szemetet szül, a karácsonyt pedig nagyon nem szeretném egy szemétdomb mellett tölteni. Az alapvető probléma az, hogy a MÁV által birtokolt területre egyre több szemetet hordanak illetve ott végzik a dolgukat az emberek. Nekem ez azért gond mert az én telkem közvetlenül  a vasúti terület mellett van és most már nem szeretném megoldatlanul hagyni ezt a gondot.

Fót Újfalu állomástól gyalog a fás részen a házak mögött szoktak kisétálni az emberek a főútra, közben szemetet eldobálnak illetve a kerítésemre pisilnek, oda kakilnak, miközben nekem a gyerekeim meg az udvaron játszanak. Én többször szóltam azokra akik wc-nek nézték a  kerítésem illetve sörösdobozokat meg minden mást oda dobáltak. Ezzel csak annyit értem el, hogy valakik valószínűleg amiatt hogy rászóltam, hogy nem a kerítésemnél végezze a dolgát, később este visszajöttek és megrongálták mind két autómat. Még az is gond hogy a  növényzettel sem foglalkozik senki a területen, mi önköltségen, saját szabadidőnkben tisztítottuk ki   a gazoktól a telkünk mögött. 

Fót A bejelentő által jelzett szemetes terület. / Fotó: Google Maps

A bejelentő által jelzett szemetes terület. / Fotó: Google Maps

Saját költségemen és segítség nélkül nem nem tudom kitakarítani az érintett területet.  Továbbá az önkormányzat felhívta a figyelmemet hogy az magán terület és nem is nyúlhatok a szeméthez. Még az is gond lehet hogy miközben a  szemetet szedem össze még engem jelentene fel valaki hogy én raktam le a hulladékot. Remélem segítenek megoldani a helyzetet.”

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Fót első bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...