Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Csenterics utca elfeledett hulladéklerakatai (ÚJRATÖLTVE)


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

A “Csenterics utca elfeledett hulladéklerakatai” cím nem véletlen. Korábban erről a helyszínről a TV2 Tények is tudósított, akkor kaptunk egy ígéretet.

Frissítve
2017.11.04.

Újabb szomorú bejelentés érkezett a helyszínről, amin jól látszik, hogy az utóbbi két hónapban semmi, de semmi se történt a beígért helyszín takarítással kapcsolatban. Vajon a természet megoldja majd? Esetleg a szemét fogja magát és tovább áll? Nem tudjuk, de van az a mondás, hogy “A remény hal meg utoljára.”

A bejelentés köszönjük és ismét továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak, remélve a mihamarabbi megoldást a kialakult illegális hulladékproblémára.


Korábban
2017.08.30.

Tudniillik, hogy a helyszínnel kapcsolatban a Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat március 16-án este szerepelt a Tv2 Tények című műsorában, a hulladekvadasz.hu -val közösen készített, Érd és Százhalombatta határán lévő illegális szeméttelep problémájával kapcsolatosan. Az esti híradás után elhangzott, hogy a területet Érd Önkormányzata megtisztítja. Ez azóta is elmaradt.

Csenterics utca elfeledett hulladéklerakatai. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Csenterics utca elfeledett hulladéklerakatai. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Felvettük a kapcsolatot a százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálattal a helyszínnel kapcsolatos bejelentés miatt.

Azt ígérték, hogy legkésőbb októberben felkeresik Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának hivatalát az ígért intézkedés elmaradásával kapcsolatban. De reméljük, hogy addigra pont kerül a helyszín hulladékproblémájára a bejelentés által. A korábban a helyszínen talált elérhetőségek által sajnos a tetteseket nem lehetett felelősségre vonni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Érd és Százhalombatta között a hatos és a Csenterics kereszteződésénél lerakat. Főként ipari. kb 15-20 köbméter.”

Hulladék jellege: háztartási, építési.

A korábbi televíziót is megjárt videóanyag a helyszínről

Csenterics utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek