Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Csenterics utca elfeledett hulladéklerakatai (ÚJRATÖLTVE) - Hulladekvadasz.hu

Csenterics utca elfeledett hulladéklerakatai (ÚJRATÖLTVE)

A „Csenterics utca elfeledett hulladéklerakatai” cím nem véletlen. Korábban erről a helyszínről a TV2 Tények is tudósított, akkor kaptunk egy ígéretet.

Frissítve
2017.11.04.

Újabb szomorú bejelentés érkezett a helyszínről, amin jól látszik, hogy az utóbbi két hónapban semmi, de semmi se történt a beígért helyszín takarítással kapcsolatban. Vajon a természet megoldja majd? Esetleg a szemét fogja magát és tovább áll? Nem tudjuk, de van az a mondás, hogy „A remény hal meg utoljára.”

A bejelentés köszönjük és ismét továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak, remélve a mihamarabbi megoldást a kialakult illegális hulladékproblémára.


Korábban
2017.08.30.

Tudniillik, hogy a helyszínnel kapcsolatban a Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat március 16-án este szerepelt a Tv2 Tények című műsorában, a hulladekvadasz.hu -val közösen készített, Érd és Százhalombatta határán lévő illegális szeméttelep problémájával kapcsolatosan. Az esti híradás után elhangzott, hogy a területet Érd Önkormányzata megtisztítja. Ez azóta is elmaradt.

Csenterics utca elfeledett hulladéklerakatai. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Csenterics utca elfeledett hulladéklerakatai. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Felvettük a kapcsolatot a százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálattal a helyszínnel kapcsolatos bejelentés miatt.

Azt ígérték, hogy legkésőbb októberben felkeresik Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának hivatalát az ígért intézkedés elmaradásával kapcsolatban. De reméljük, hogy addigra pont kerül a helyszín hulladékproblémájára a bejelentés által. A korábban a helyszínen talált elérhetőségek által sajnos a tetteseket nem lehetett felelősségre vonni.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Érd és Százhalombatta között a hatos és a Csenterics kereszteződésénél lerakat. Főként ipari. kb 15-20 köbméter.”

Hulladék jellege: háztartási, építési.

A korábbi televíziót is megjárt videóanyag a helyszínről

[codepeople-post-map]

Csenterics utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...