Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Népsziget a hulladékvadászok célpontja a Teszedden - Hulladekvadasz.hu

Népsziget a hulladékvadászok célpontja a Teszedden

A Népsziget a hulladékvadászok célpontja a Teszedden 2017-ben. Szeptember 16i eseményre 9:30-ra várnak mindenkit a szervezők az Önkéntes környezettisztítókkal.

A Teszedd akció szeptember 15-17-én kerül megrendezésre Magyarországon. Az Önkéntes környezettisztítókkal karöltve a hulladékvadász csapata is részt vesz a háromnapos környezetmegmentő rendezvényen szombaton a budapesti Népszigeten.

A Teszedd eseményünkhöz ide kattintva lehet csatlakozni.

Gyertek el Ti is és legyetek részesei a hulladékvadászok TeSzedd – Önkéntesen a tiszta Magyarországért 2017 évi eseményének. A rendezvényt az Önkéntes Környezettisztítókkal szervezzük. Mindenkit szeretettel várunk.

Népsziget Teszedd 2017 után?

A JÖN Alapítvány a hulladekvadasz.hu és az Önkéntes környezettisztítók csapata a Teszedd után is állandó jelleggel minden hónapban szervez az ország több pontján szemétszedéseket, hogy ez a nap ne csak egyszer forduljon elő egy évben.

Gellért-hegyi szemétszedés júniusban az Önkéntes környezettisztítókkal. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Gellért-hegyi szemétszedés júniusban az Önkéntes környezettisztítókkal. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Mi a célunk vele?
A cél egyértelmű, a környezetvédelem. Példamutatással és tettekkel szeretnénk motiválni a lakosságot, hogy tegyen a környezetéért, a természetért és ezáltal elérni a nagyobb aktivitást egy környezettudatosabb és tisztább Magyarországot!

Csapataink, önkénteseink mindenre elszántak a környezetvédelemért. Következő állomás, a Népsziget. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Csapataink, önkénteseink mindenre elszántak a környezetvédelemért. Következő állomás, a Népsziget. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladékvadászok a Teszedden 2016

2016-os Teszedd alkalmával a Budapest II. kerületi Ördög-árkot szabadítottuk meg a mindent elborító mocsoktól, szeméttől. Erről bővebben ide kattintva lehet tájékozódni.

Az Ördög-árok 1 kilométeres szakaszát sikerült egy délután alatt megtisztítania a Hulladékvadászoknak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az Ördög-árok 1 kilométeres szakaszát sikerült egy délután alatt megtisztítania a Hulladékvadászoknak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

TeSzedd – Önkéntesen a tiszta Magyarországértról bővebben

A „TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” egy olyan külföldi minta alapján szerveződő önkéntes akció, mely immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre. Célja, hogy összefogja azokat a lakosokat, aki tenni szeretnének azért, hogy tisztább környezetben éljünk, és ezért időt szánnak arra, hogy megtisztítják lakóhelyüket és annak környékét a gazdátlan szemétkupacoktól.

2017 szeptember 5-ig lehet regisztrálni az eseményre

A regisztrált önkéntesek a választott helyszínen és időpontban – az ország számos pontján – összegyűlnek. Idén önkéntes koordinátoraink segítik az egyes gyűjtési helyeken a munkát, akik kiosztják a szemétszedéshez szükséges eszközöket (zsákot, kesztyűt, stb.) és megosztják a résztvevőkkel az összes szükséges instrukciót. Az eligazítás után indulhat a terület megtisztítása, a megtelt zsákokat a helyi koordinátor által kijelölt helyre kell összegyűjteni. Az akciónapokat követően a TeSzedd! szervezői gondoskodnak a helyi koordinátorok által lejelentett helyszíneken, TeSzedd!-es zsákokban felhalmozott szemét elszállításáról.

Forrás: szelektalok.hu

You may also like...