Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Újbuda Kőérberki dűlő hulladéklerakata

Újbuda Kőérberki dűlő hulladéklerakatára hívja fel a figyelmet a XI. kerületi hulladékvadász (bejelentő), főként háztartási szemét található a helyszínen.

Újbuda Kőérberki dűlő illegális hulladéklerakata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Újbuda Kőérberki dűlő illegális hulladéklerakata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Budapest XI. ker. Kőérberki dűlő hrsz. 158, 159 környéke tele van háztartási hulladékkal. Saját szememmel látta, amikor kidobtak zacskókat. Sajnos az itt lévő zártkertekbe beköltözők csinálják. Népes családok, 2 év alatt 2 gyerek született, azóta ellep mindent a használt pelenka. Csatolt képen a telek, ahonnan szemetelnek és 1 kupac a sok közül. Mit lehet tenni?”

Hulladék jellege: kommunális.

A Kőérberki dűlő helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek