Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Liliom utca szelektív hulladékgyűjtő borzasztó látványa

Liliom utca szelektív hulladékgyűjtőjének állandósult borzasztó látványára hívja fel a figyelmet a ferencvárosi bejelentő.

Tudni illik, hogy a budapesti szelektív hulladékgyűjtők egy méteres környékét az FKF Nonprofit Zrt. állandó jelleggel takarítja. A szelektívek állandó problémája, hogy sokan félreértelmezik, hogy valójában miért is való.

Liliom utca szelektív hulladékgyűjtőjének megszokott látványa. / Fotó: hulladekvadasz.hu - 2017.09.01.

A szelektív hulladékgyűjtő megszokott látványa a bejelentő szerint. / Fotó: hulladekvadasz.hu – 2017.09.01.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A Vaskapu és Liliom utca kereszteződésénél lévő szelektív lerakat mellett, évek óta minden egyéb szemét, tégla stb lerakásra kerül. Borzasztó látvány.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

A Liliom utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek