Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Liliom utca szelektív hulladékgyűjtő borzasztó látványa - Hulladekvadasz.hu

Liliom utca szelektív hulladékgyűjtő borzasztó látványa

Liliom utca szelektív hulladékgyűjtőjének állandósult borzasztó látványára hívja fel a figyelmet a ferencvárosi bejelentő.

Tudni illik, hogy a budapesti szelektív hulladékgyűjtők egy méteres környékét az FKF Nonprofit Zrt. állandó jelleggel takarítja. A szelektívek állandó problémája, hogy sokan félreértelmezik, hogy valójában miért is való.

Liliom utca szelektív hulladékgyűjtőjének megszokott látványa. / Fotó: hulladekvadasz.hu - 2017.09.01.

A szelektív hulladékgyűjtő megszokott látványa a bejelentő szerint. / Fotó: hulladekvadasz.hu – 2017.09.01.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! A Vaskapu és Liliom utca kereszteződésénél lévő szelektív lerakat mellett, évek óta minden egyéb szemét, tégla stb lerakásra kerül. Borzasztó látvány.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

A Liliom utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...