Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Barázda utca környékén halmozódik a szemét

Barázda utca környékén halmozódik a szemét Szigetszentmiklóson írja a bejelentő bejelentésében. A probléma nem egyedik, hiszen a terület külterület.

Szigetszentmiklósról már több bejelentés is érkezett, amiket az alábbi linken ide kattintva lehet megtekinteni. Reméljük a beérkező bejelentések segítségével az aktuális önkormányzat egyszerűbben számíthatja fel az illegális hulladéklerakatokat a város területén.

A Barázda utca látképe a manapság. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Barázda utca látképe a manapság. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Szigetszentmiklós külterületén halmozódik a szemét. Ezeket a képeket a Barázda utcában készítettem a Tagi út és a Tengeri utca közötti szakaszon. Ugyanezek az állapotok vannak az M0-ás utcában is, ahol már akkora szemét kupacok vannak, hogy az autóknak úgy kell kerülgetniük őket.”

Hulladék jellege: kommunális.

A Barázda utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek