Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Barázda utca környékén halmozódik a szemét - Hulladekvadasz.hu

Barázda utca környékén halmozódik a szemét

Barázda utca környékén halmozódik a szemét Szigetszentmiklóson írja a bejelentő bejelentésében. A probléma nem egyedik, hiszen a terület külterület.

Szigetszentmiklósról már több bejelentés is érkezett, amiket az alábbi linken ide kattintva lehet megtekinteni. Reméljük a beérkező bejelentések segítségével az aktuális önkormányzat egyszerűbben számíthatja fel az illegális hulladéklerakatokat a város területén.

A Barázda utca látképe a manapság. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Barázda utca látképe a manapság. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Szigetszentmiklós külterületén halmozódik a szemét. Ezeket a képeket a Barázda utcában készítettem a Tagi út és a Tengeri utca közötti szakaszon. Ugyanezek az állapotok vannak az M0-ás utcában is, ahol már akkora szemét kupacok vannak, hogy az autóknak úgy kell kerülgetniük őket.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Barázda utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...