Barázda utca környékén halmozódik a szemét

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Barázda utca környékén halmozódik a szemét Szigetszentmiklóson írja a bejelentő bejelentésében. A probléma nem egyedik, hiszen a terület külterület.

Szigetszentmiklósról már több bejelentés is érkezett, amiket az alábbi linken ide kattintva lehet megtekinteni. Reméljük a beérkező bejelentések segítségével az aktuális önkormányzat egyszerűbben számíthatja fel az illegális hulladéklerakatokat a város területén.

A Barázda utca látképe a manapság. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Barázda utca látképe a manapság. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Szigetszentmiklós külterületén halmozódik a szemét. Ezeket a képeket a Barázda utcában készítettem a Tagi út és a Tengeri utca közötti szakaszon. Ugyanezek az állapotok vannak az M0-ás utcában is, ahol már akkora szemét kupacok vannak, hogy az autóknak úgy kell kerülgetniük őket.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Barázda utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: