Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pilismarót régi pincéinek szemétlerakóvá válása - Hulladekvadasz.hu

Pilismarót régi pincéinek szemétlerakóvá válása

Pilismarót községről is beérkezett az első bejelentés, amiben a helyi pincék kritikusan szemetes állapotaira hívja fel a figyelmet a bejelentő.

A település Magyarország egyik legszebb területének a kapujában, a Dunakanyarban található Komárom-Esztergom megyében.

Pilismarót is feliratkozott a hulladékvadászok nagy-térképére. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Pilismarót is feliratkozott a hulladékvadászok nagy-térképére. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Pilismarót régi pincéit és azoknak környékét a helyiek egy része szemétlerakónak és wc- nek használja. Már többször megtisztítottuk a területet, ennek ellenére évről-évre így néz ki.  Az önkormányzat nem foglalkozik vele.”

Hulladék jellege: háztartási.

[codepeople-post-map]

Pilismarót községből érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

A település a wikipedia szerint

Komárom-Esztergom megyében, a Duna jobb partján, a Visegrádi-hegységhez tartozó Maróti hegyek lábánál (a „Pilis” előtaggal némileg ellentmondva), a 11-es főút mellett fekvő település, a Duna Zebegénnyel és Szobbal átellenes oldalán. Dömös 3,5 km, Visegrád 10 km, Dunabogdány 16,5 km, Esztergom 13 km, Dorog 20,5 km, Tát 21,5 km, Nyergesújfalu 28,5 km távolságra található.

Forrás: wikipedia.

You may also like...