Vecsey Ferenc utca illegális hulladéklerakata

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Vecsey Ferenc utca illegális hulladéklerakata Budapest XVII. kerületéből, közel az Aldi bevásárlóközponthoz. Köszönjük a bejelentést.

Habár a bejelentő pontosan nem tudta meghatározni merre fele is van a bejelentésének a helyszíne – igaz megpróbálkozott vele – reméljük az aktuális önkormányzatnak lesz rá lehetősége, hogy megtalálja és eltakarítsa a helyszínen található hulladékot. XVII. kerületről már rengeteg bejelentés érkezett, de sajnos még egyikre se kaptunk visszajelzést, hogy eltakarították volna. A korábbi bejelentések az alábbi linken ide kattintva megtekinthetőek.

A Vecsey Ferenc utca illegális hulladéklerakata - ahol megjelent a szemét ott hamarosan több is várható. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Vecsey Ferenc utca illegális hulladéklerakata – ahol megjelent a szemét ott hamarosan több is várható. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Az Aldihoz vezető sétányon, aszfaltút mellett, 1171, Budapest Vecsey Ferenc utcából az Aldi felé egy fa alatt. A Vecsey utcát kb féltávnál keresztezi a rét felől egy nem használt gazzal benőtt aszfalt út. Ezen haladva a Vecsey felől az Aldi felé, az út felénél található a lerakat, bár közben is látható elszórva ez-az.”

Hulladék jellege: építési.

[codepeople-post-map]

Vecsey Ferenc utcából érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: