Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Győr Pláza mellett botrányos mennyiségű moziszemét (Frissítve)

A Győr Pláza melletti hatalmas fűtéscsövek alá behordott botrányos mennyiségű moziszemét csúfítja el a környéket a Szauter Ferenc utcában.

Frissítve
2017.09.06.

Egy villámgyors akció keretein belül a Győr Pláza dolgozói felszámolták a pláza közelében kialakult – főként mozis szemétből álló – illegális hulladéklerakatot. A pláza csapata egy nappal később írta az alábbi üzentet számunka.

“Kedves Hulladekvadasz.hu!  A cikkben szereplő terület nem a Győr Plazához tartozó terület, hanem közterület. Ennek ellenére a hulladék a Győr- Szol Zrt. munkatársai és a Győr Plaza takarító személyzete segítségével összegyűjtésre, illetve elszállításra került. Üdvözlettel: Győr Plaza Facebook Team”

Köszönjük a villámgyors takarítást. Követendő példa ez a hozzáállás!


Korábban
2017.09.05.

Az illegálisan lerakott “moziszemét”, illetve hulladék származását hamar be lehet azonosítani. A közelben található pláza mozijának a szemete lehet, ahonnan valaki, vagy valakik valamiért kihozták a pláza épületéből majd megunván a cipekedést kiborították csővezeték mellé. Ennek okát nem tudjuk.

Győr Pláza a háttérben, moziszemét meg a csövek alatt. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Pláza a háttérben, moziszemét meg a csövek alatt. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Mozi hulladékokra lettem figyelmes a Győr Pláza mögött, a Praktiker oldalán.”

A megyeszékhelyről érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Hulladék jellege: műanyag.

Győr Pláza melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek