Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Győr Pláza mellett botrányos mennyiségű moziszemét (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Győr Pláza mellett botrányos mennyiségű moziszemét (Frissítve)

A Győr Pláza melletti hatalmas fűtéscsövek alá behordott botrányos mennyiségű moziszemét csúfítja el a környéket a Szauter Ferenc utcában.

Frissítve
2017.09.06.

Egy villámgyors akció keretein belül a Győr Pláza dolgozói felszámolták a pláza közelében kialakult – főként mozis szemétből álló – illegális hulladéklerakatot. A pláza csapata egy nappal később írta az alábbi üzentet számunka.

„Kedves Hulladekvadasz.hu!  A cikkben szereplő terület nem a Győr Plazához tartozó terület, hanem közterület. Ennek ellenére a hulladék a Győr- Szol Zrt. munkatársai és a Győr Plaza takarító személyzete segítségével összegyűjtésre, illetve elszállításra került. Üdvözlettel: Győr Plaza Facebook Team”

Köszönjük a villámgyors takarítást. Követendő példa ez a hozzáállás!


Korábban
2017.09.05.

Az illegálisan lerakott „moziszemét”, illetve hulladék származását hamar be lehet azonosítani. A közelben található pláza mozijának a szemete lehet, ahonnan valaki, vagy valakik valamiért kihozták a pláza épületéből majd megunván a cipekedést kiborították csővezeték mellé. Ennek okát nem tudjuk.

Győr Pláza a háttérben, moziszemét meg a csövek alatt. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Pláza a háttérben, moziszemét meg a csövek alatt. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Mozi hulladékokra lettem figyelmes a Győr Pláza mögött, a Praktiker oldalán.”

A megyeszékhelyről érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Hulladék jellege: műanyag.

[codepeople-post-map]

Győr Pláza melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...