Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Seregélyes határában hulladékmező - Hulladekvadasz.hu

Seregélyes határában hulladékmező

Seregélyes külterülete illegális hulladéklerakásokkal szennyezett területéről érkezett az alábbi bejelentés. Vajon minden településhatárban ez megy?

A település Mezőföldön, Székesfehérvár és a Velencei-tó között, attól délre található, ahol „a Velencei-tóból kifakadó mocsáros helyek” rónává szelídülnek.

Seregélyes határát is beszennyezték a szemetelők. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A község határát is beszennyezték a szemetelők. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelet Cím! A heti fogásom Seregélyesnek határából.”

Hulladék jellege: kommunális, építési, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Seregélyes külterületi helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

A település a wikipedia szerint

A nagyközség Fejér megyében, a Székesfehérvári járásban. A falu könnyen megközelíthető közúton (62-es főút, 6213-as közút, 6228-as közút) és vasúton (Pusztaszabolcs-Székesfehérvár vonal) egyaránt. Seregélyes híres kastélyáról, mely a szomszédos Zichyújfalut is egykor birtokló Zichy család tulajdonában volt. Seregélyes és Zichyújfalu földesura (így a két település is) közeli kapcsolatban állt egymással.

Ma a nagyközséghez több kisebb település is tartozik, ezek közül is a legnagyobb Szőlőhegy, mely a nagyközség népességének majdnem 1/4-ét adja.

Forrás: wikipedia.

You may also like...