Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tököli Tesco mellett illegális hulladéklerakat - Hulladekvadasz.hu

Tököli Tesco mellett illegális hulladéklerakat

A tököli Tesco melletti fás-bokros területről érkezett az alábbi illegális hulladéklerakattal kapcsolatos bejelentés. Valószínűsíthetően a terület magántulajdon.

Méghozzá a Tesco Magyarország tulajdonát képező magánterület jellegű területről. A bejelentéssel kapcsolatban mindenképpen felvesszük az aktuális üzlethelyszínnel a kapcsolatot.

A bejelentés helyszíne a tököli Tesco mellett. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés helyszíne a Tesco mellett. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Leginkább ruhanemű hulladék a Tököli Tesco melletti árokban kiszáradt zsákok an. Közvetlen a ruhagyűjtő konténer mögött. „

Volt már hasonló példa a közeljövőben, hogy a bejelentés melletti áruház dolgozói egy nap alatt felszámolták a kialakult hulladékproblémát. Erről a győri esetről ide kattintva lehet tájékozódni.

Hulladék jellege: háztartási.

[codepeople-post-map]

Tököli Tesco melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak, illetve a Tesco Magyarországhoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...