Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Újmajori dűlő építési illegális hulladéklerakata

Újmajori dűlő építési illegális hulladéklerakatára lett figyelmes a bejelentő Rákosmentén. Az erdős területre kihordott teherautónyi hulladék gyakori látvány errefelé.

Tendencia, hogy a lakások, kertes házak felújítása alkalmával a termelődött sittet nem konténerben vitetik el a tulajdonosok, hanem kiviszik platós autóval a határba. A jelenlegi hulladékprobléma is ebből adódhat, ezzel nem csak a természetet károsítva, hanem az önkormányzatot is. A XVII. kerületből érkezett bejelentések ide kattintva elérhetőek.

Újmajori dűlő építési illegális hulladéklerakata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Újmajori dűlői építési illegális hulladéklerakata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A Régi vámköz és az Újmajori dűlő közötti illegális hulladék lerakása az ottani erdőben a 17.kerületi Helikopter lakótelep részén kérem segítsenek

Hulladék jellege: építési.

Újmajori dűlő helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek