Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Újmajori dűlő építési illegális hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Újmajori dűlő építési illegális hulladéklerakata

Újmajori dűlő építési illegális hulladéklerakatára lett figyelmes a bejelentő Rákosmentén. Az erdős területre kihordott teherautónyi hulladék gyakori látvány errefelé.

Tendencia, hogy a lakások, kertes házak felújítása alkalmával a termelődött sittet nem konténerben vitetik el a tulajdonosok, hanem kiviszik platós autóval a határba. A jelenlegi hulladékprobléma is ebből adódhat, ezzel nem csak a természetet károsítva, hanem az önkormányzatot is. A XVII. kerületből érkezett bejelentések ide kattintva elérhetőek.

Újmajori dűlő építési illegális hulladéklerakata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Újmajori dűlői építési illegális hulladéklerakata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! A Régi vámköz és az Újmajori dűlő közötti illegális hulladék lerakása az ottani erdőben a 17.kerületi Helikopter lakótelep részén kérem segítsenek

Hulladék jellege: építési.

[codepeople-post-map]

Újmajori dűlő helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...