Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Mexikói út kommunális hulladéklerakása

A Mexikói út kommunális hulladéklerakásában szinte minden megtalálható, ami szinte egyáltalán nem való erre a közterületre.

Ez a kommunális hulladéklerakás se különbözik több ezer társánál. Valakié volt, megunta, feleslegessé vált és kivitte egy olyan helyre, ahol éppen nem látta senki. Az elkövető kiléte ismeretlen. A Budapest XIV. kerület bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

 

Mexikói út . A kép ma pontosan 2017.09.12. -én készült, a helyszín jól beazonosítható. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kép ma pontosan 2017.09.12. -én készült, a helyszín jól beazonosítható. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Kidobott paplan és szemét omladozik az esőben. Szemben a 14. kerület, Mexikói útnak 18. kapuval ezt ma fotóztam. Helyszín: Budapest, 1143 Mexikói út 18.”

Hulladék jellege: kommunális.

A Mexikói út helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek