Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hajdúböszörmény botrányos hulladékhelyzete - Hulladekvadasz.hu

Hajdúböszörmény botrányos hulladékhelyzete

Hajdúböszörmény vegyes lakosságú településrészén állandósult hulladékkezelési problémát jelentett be teljes elkeseredésében egy helyi lakós.

A probléma gyökere, hogy sokan teljesen másképp értelmezik a hulladékelszállítás rendszerét, mint az a valóságban írva vagyon. A település első bejelentésében egy speciális esettel találkozhatunk. Vajon mi lesz ennek a vége? Lesz megoldás? Hamarosan kiderül.

Hajdúböszörmény utcáin álló szemét bevonzotta a patkányokat, állítja a bejelentő / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hajdúböszörmény utcáin álló szemét bevonzotta a patkányokat, állítja a bejelentő / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Hajdúböszörmény Martinivics Ignác utcából nyíló Liszt Ferenc és Bolyai utca sarkán illetve az utcában több helyen a roma lakosság több hónapja szemetét az utcára rakja amit persze a hulladékszállító nem szállít el. Több hónapja gond van vele önkormányzatnak jelezte az utca lakossága nem sok mindent tettek ellene csak hogy a közmunkásokkal összepakolják amikor el is szállították akkor is patkányoktól hemzsegett illetve a szagokat leírni nem lehet. Mivel nem szállítják el azt a szemetet ami nem kukába kerül ki így bármit kiraknak az ott is marad.

A szabálytalanul kihelyezett és az el nem szállított szemeteszsákok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A szabálytalanul kihelyezett és az el nem szállított szemeteszsákok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Fekete zacskóba a közmunkások szedik össze a szemetet amit el is szállítanának a szemétszállítók,de a romák inkább kiborítják azokat a zsákokat és a saját szemetüket teszik bele hogy elvigyék de nem teszik és igazuk van. Többszöri alkalommal mentek fel az önkormányzatnak jelezni a problémát mint magyarok és romák is akik fizetik a hulladékelszállitását de nem láttunk változást. Képet mellékelem ez csak 1 szemétkupac ami minden héten csak nagyobb lesz vagy szétszedve van.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Hajdúböszörmény helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.


Hajdúböszörmény a wikipedia szerint

A település egy város Hajdú-Bihar megyében, a Hajdúböszörményi járás székhelye. Az ország negyedik legnagyobb települése területi nagyság szerint.

Fekvése
A Nyírség és a Hajdúság találkozásánál fekszik. Közúton Debrecen és Miskolc felől egyaránt a 35-ös főúton közelíthető meg; Budapest irányából az M35-ös autópályán, vonattal pedig a Debrecen–Tiszalök vonalon. Külterületi lakott helyei: Bodaszőlő, Pród, Rét, Telekföld, Vid, Zelemér.

Népcsoportok
2001-ben a város lakosságának 99%-a magyar, 1%-a cigány nemzetiségűnek vallotta magát.

Forrás: wikipedia.

You may also like...