Bosnyák utca hulladéklerakatra Zuglóban

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Bosnyák utca hulladéklerakataira lett figyelmes a Zuglóban közlekedő hulladékvadász, aki egy eldugott kis utca szemétdombját vadászta le a napokban.

Frissítve
2018.11.27.

2018 végi utcakép Budapest XIV. kerületében. Vajon melyik állatja felelős ezért? Hihetetlen, hogy egyes emberek milyen mocskot tudnak maguk után hagyni.

A szétvert tévével együtt lehangoló képet fest Zugló ezen utcaszakasza.

A szétvert tévével együtt lehangoló képet fest Zugló ezen utcaszakasza.

Újabb bejelentés érkezett a helyszínről, amiben azt próbálja velünk közölni a bejelentő, hogy ismét van szemét a területen annak dacára, hogy korábban kitakarították.
a korabbi hulladekhalmokat ugy tunik sikerult eltakaritaniuk a szerveknek (koszonet erte), de most ujak termelodtek. csatolva. “

A bejelentés pikantériája az, hogy a televíziót ingyen le lehet adni több különböző elektronikai cikket áruló boltban. INGYEN! Erre hívtuk fel a figyelmet Magyarország legnagyobb gamer rendezvényén novemberben.

Köszönjük a bejelentést.


Korábban
2017.09.15.

Budapest XIV. kerületéből gyakorta kapunk bejelentéseket. A kerület kiterjedése és központossága miatt ideális célpont a szemetelők számára. A kerületből eddig beérkezett és megoldott bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Elhagyatott kis utca ideális célpontja a szemetelőknek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Elhagyatott kis utca ideális célpontja a szemetelőknek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Elhanyagolt utcában szemétlerakat. a mellette levő porta se különb, de jó lenne ha ez nem rondítana itt a kepét.”

Hulladék jellege: háztartási műanyag

[codepeople-post-map]

Bosnyák utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: