Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Bosnyák utca hulladéklerakatra Zuglóban

A Bosnyák utca hulladéklerakataira lett figyelmes a Zuglóban közlekedő hulladékvadász, aki egy eldugott kis utca szemétdombját vadászta le a napokban.

Frissítve
2018.11.27.

2018 végi utcakép Budapest XIV. kerületében. Vajon melyik állatja felelős ezért? Hihetetlen, hogy egyes emberek milyen mocskot tudnak maguk után hagyni.

A szétvert tévével együtt lehangoló képet fest Zugló ezen utcaszakasza.

A szétvert tévével együtt lehangoló képet fest Zugló ezen utcaszakasza.

Újabb bejelentés érkezett a helyszínről, amiben azt próbálja velünk közölni a bejelentő, hogy ismét van szemét a területen annak dacára, hogy korábban kitakarították.
a korabbi hulladekhalmokat ugy tunik sikerult eltakaritaniuk a szerveknek (koszonet erte), de most ujak termelodtek. csatolva. “

A bejelentés pikantériája az, hogy a televíziót ingyen le lehet adni több különböző elektronikai cikket áruló boltban. INGYEN! Erre hívtuk fel a figyelmet Magyarország legnagyobb gamer rendezvényén novemberben.

Köszönjük a bejelentést.


Korábban
2017.09.15.

Budapest XIV. kerületéből gyakorta kapunk bejelentéseket. A kerület kiterjedése és központossága miatt ideális célpont a szemetelők számára. A kerületből eddig beérkezett és megoldott bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Elhagyatott kis utca ideális célpontja a szemetelőknek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Elhagyatott kis utca ideális célpontja a szemetelőknek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Elhanyagolt utcában szemétlerakat. a mellette levő porta se különb, de jó lenne ha ez nem rondítana itt a kepét.”

Hulladék jellege: háztartási műanyag

Bosnyák utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek