Kőbányai Vaspálya utca hulladékhalma (Frissítve)

A kőbányai Vaspálya utca hulladékhalmára lett figyelmes az egyik kőbányai hulladékvadász. A fotel egész jó állapotúnak tűnik.

Frissítve
2017.11.30.

Kőbánya Önkormányzata tájékoztatott bennünket, hogy a területet megtisztították az illegálisan kihelyezett hulladéktól.

Éves szinten az aktuális önkormányzat több millió forintot költ illegális hulladékelszállítására. Az erről készült cikkünk itt található.

Köszönjük az önkormányzat munkáját. További megtisztított kőbányai és más helyszíneket ide kattintva lehet megtekinteni.


Korábban
2017.09.18.

Budapest X. kerületéből is rendszeresen érkeznek a bejelentések, ahol a helyi önkormányzat is komoly harcot vív az illegálisan szemetelők ellen. Kőbánya Önkormányzata munkájával kapcsolatos cikkünket ebben a témában ide kattintva lehet megtekinteni. Továbbá az eddig ezen kerületből beérkezett és megoldott bejelentéseket itt találhatóak meg.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A Vaspálya utca vonat melletti részén egy régi ház előtt egy szemét kupac amit nem takarítanak el hetek óta és ott áll a szemét.”

Hulladék jellege: háztartási

Vaspálya utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet