Roncsautó (hulladék)vadászat a zuglói Czobor utcában

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Roncsautó (hulladék)vadászatba kezdett egy helyi lakó Zuglóban. A bejelentésében a Czobor utcát járta végig és dicséretre méltó trófeával tért haza.

Budapest XIV. kerülete a Főváros autóroncs temetője címet is megkaphatná, hiszen eddig ebből a kerületből érkezett a legtöbb magára hagyott autóról szóló bejelentés. A nagy vihar kavart zuglói parkolási rendszer egyik kiváltó oka például ez. A kerület legjava alapvetően ingyenes parkolási lehetőséget adott korában. Most ezt részben elvették, ami a rengeteg névtelen roncsautó okán érthető is.

A bejelentés szövege
“Tisztelt hulladékvadász! A roncsautók parkolnak a Czobor u.-ban. Czobor u.18 sz.előtt 2 db. Czobor u.38 sz.előtt 1 db,ami téglákon áll. Czobor u.18-36 sz.között több szemét kupac is van. Képeket sorrenben mellékelek.”

Hulladék jellege: roncsautók és sok szemét.

[codepeople-post-map]

Roncsautó vadászat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: