Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Roncsautó (hulladék)vadászat a zuglói Czobor utcában

Roncsautó (hulladék)vadászatba kezdett egy helyi lakó Zuglóban. A bejelentésében a Czobor utcát járta végig és dicséretre méltó trófeával tért haza.

Budapest XIV. kerülete a Főváros autóroncs temetője címet is megkaphatná, hiszen eddig ebből a kerületből érkezett a legtöbb magára hagyott autóról szóló bejelentés. A nagy vihar kavart zuglói parkolási rendszer egyik kiváltó oka például ez. A kerület legjava alapvetően ingyenes parkolási lehetőséget adott korában. Most ezt részben elvették, ami a rengeteg névtelen roncsautó okán érthető is.

A bejelentés szövege
“Tisztelt hulladékvadász! A roncsautók parkolnak a Czobor u.-ban. Czobor u.18 sz.előtt 2 db. Czobor u.38 sz.előtt 1 db,ami téglákon áll. Czobor u.18-36 sz.között több szemét kupac is van. Képeket sorrenben mellékelek.”

Hulladék jellege: roncsautók és sok szemét.

Roncsautó vadászat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek