Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Roncsautó (hulladék)vadászat a zuglói Czobor utcában - Hulladekvadasz.hu

Roncsautó (hulladék)vadászat a zuglói Czobor utcában

Roncsautó (hulladék)vadászatba kezdett egy helyi lakó Zuglóban. A bejelentésében a Czobor utcát járta végig és dicséretre méltó trófeával tért haza.

Budapest XIV. kerülete a Főváros autóroncs temetője címet is megkaphatná, hiszen eddig ebből a kerületből érkezett a legtöbb magára hagyott autóról szóló bejelentés. A nagy vihar kavart zuglói parkolási rendszer egyik kiváltó oka például ez. A kerület legjava alapvetően ingyenes parkolási lehetőséget adott korában. Most ezt részben elvették, ami a rengeteg névtelen roncsautó okán érthető is.

A bejelentés szövege
„Tisztelt hulladékvadász! A roncsautók parkolnak a Czobor u.-ban. Czobor u.18 sz.előtt 2 db. Czobor u.38 sz.előtt 1 db,ami téglákon áll. Czobor u.18-36 sz.között több szemét kupac is van. Képeket sorrenben mellékelek.”

Hulladék jellege: roncsautók és sok szemét.

[codepeople-post-map]

Roncsautó vadászat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...