Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Budakeszi határ szemétdombjai - Hulladekvadasz.hu

Budakeszi határ szemétdombjai

Budakeszi határ szemétdombira lett figyelmes az egyik helyi hulladékvadász, aki bejelentésében térképen is megjelöli trófeáit.

A településről korábban érkezett bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni, sőt erről a területről már érkezett bejelentés, ami itt található meg. Reméljük a terület tisztítás a bejelentés hatására hamarosan elkezdődik, megindul és megoldódik. Ez mind függ a terület tulajdonosától és az aktuális önkormányzattól is.

Budakeszi határa - út a szemétföldjére. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Budakeszi határa – út a szemétföldjére. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A képeken jól látható, hogy az illegális hulladéklerakások már évek óta ott lehetnek, amit már azóta a növényzet is benőtt.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Pár hete fotóztuk ezt a szeméthalmot, elég régóta ott van, most találtalak Titeket. Az Úrbéres utcából egyenesen kell továbbmenni amíg egy sorompóhoz ér az ember, ez előtt olyan 5-10 méterre a bal oldalon a bokrok rejtenek egy rakat szemetet. Mellékelten csatolom piros pontokkal jelölve a szemétgócok helyét, remélem így sikerül odatalálni.  Amint írtam Budakeszin az Úrbéres utca meghosszabbításában kell végig egyenesen menni ahol a bal oldalon majd látszanak is a földön illetve a földbe már félig betemetődve a befotózott szeméthalmok. Van ott egy sorompó, attól kb. 10-20 méterre visszább van, ez egyébként nem látszik messziről egy ideig, mert kis kanyart vesz a földút ahol már fák is takarják. Köszönjük a munkátokat! „

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Budakeszi határ helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

You may also like...