Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Teherkocsi utca hulladéklerakata Kőbányán (Frissítve)

A Teherkocsi utca hulladéklerakatáról érkezett bejelentés Kőbányáról, ahol a vasúti töltés mellé hordják nagy erőkkel a szemetet.

Frissítve
2017.10.26.

Kőbánya Önkormányzata szerint a területet megtisztították az illegális hulladéktól. Köszönjük!


Korábban
2017.09.21.

A budapesti kerületek közül a statisztikáink szerint Kőbánya az a kerület, ahol szinte a legtöbb illegális hulladéklerakás történik a Fővárosban. A X. kerület korábbi bejelentéseit ide kattintva tekintgetőek meg.

A bejelentés szövege
“Sziasztok Hulladékvadászok. Kocsimmal eltévedtem Kőbányán, és a Gps erre a helyszínre vezetett. Gondoltam levadászom ezt a szemétdombot.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Teherkocsi utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek