Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hajléktalanlak a 7. kerületi autóroncsban (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Hajléktalanlak a 7. kerületi autóroncsban (Frissítve)

Hajléktalanlak alakult ki egy 7. kerületi autóroncsban. Vissza-visszatérő probléma, hogy a gazdátlan autóroncsot időnként hajléktalanok veszik birtokukba.

Frissítve
2017.12.18.

A bejelentő tájékoztatott bennünket, hogy a területről a roncsautót elszállították
„Sziasztok! Az általam bejelentett autót december első hetében elszállították. Képet még nem tudtam csinálni róla mert azóta mindig áll ott autó, ha épp arra járok. De amint sikerül küldöm. „

Köszönjük az aktuális szerveknek az intézkedéseket. Továbbá a bejelentőnek a bejelentést és a friss képet.


Korábban
2017.09.24.

A bejelentő szerint a probléma már legalább egy éve fennáll, rendszeres problémát okozva a környéken lakóknak és a helyi szerveknek.

Hajléktalanlak - Igencsak megtépázott autó jobb időket is megélhetett. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Igencsak megtépázott autó jobb időket is megélhetett. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Ez az autóroncs már kb. 1 éve itt áll a 7. kerület Barát utca 11 sz. előtt. Augusztusban a rendőrség is kint volt, egy hajléktalan „beköltözött” az autóba, őt tessékelték ki. Az autó viszont maradt. Most egyébként újra hajléktalanok alszanak benne.”

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

A hajléktalanlak helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...