Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Zichyújfalui erdő hulladéklerakatai

A zichyújfalui erdő illegális hulladéklerakatait bemutató bejelentéseben jól látható az ember és a természet együttélésének XXI. századi jelensége.

A település korábbi bejelentéseit ide kattintva tekinthetőek meg.

Zichyújfalui erdő is tele van hulladékkal, ahogy a képek is bizonyítják. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az erdő is tele van hulladékkal, ahogy a képek is bizonyítják. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A zichyújfalui erdő egy kb 300 méter hosszú szakaszáról készültek ezek a fotók. Fotók letölthetőek:  https://mega.nz/#!YaAwRLQY!7ZqitFJFKAwi_kInZztdrrnuvq8GpHZEXGCoVG1ZxMs A kb 300 méteres szakasz a Google Térképen: https://goo.gl/maps/6rQFTLYfXaJ2

Hulladék jellege: kommunális, építési, autogumi.

Zichyújfalui erdő helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek