Hévízgyörki névtelen úton illegális hulladéklerakatok

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Hévízgyörki névtelen úton illegális hulladéklerakatokat vélt felfedezni a helyi hulladékvadászunk, aki már második alkalommal vadászott a településen.

Frissítve
2019.12.06.

Az illetékes önkormányzat tájékoztatott bennünket, hogy a hulladékot a területről elszállították
“Minden hulladék elszállításra került. Az elszállításról nem készültek felvételek, mint már írtam, az illegális hulladék elszállításával a Hatvan és Térsége Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Nonprofit Közhasznú Kft.-t bíztuk meg, akik a megbízást teljesítették is.”

Köszönjük a munkájukat.


Korábban
2017.09.27.

Hévízgyörk körébbi bejelentéseit ide kattintva tekinthetőek meg. Az eddigi bejelentések főként a határba kihordott kommunális és építési hulladékokról szóltak.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Egy másik helyszín: A régi gyümölcsöst ami a falutól mindössze  3-400 méterre található és egykor gazdagon termő vidék volt újabban hulladéklerakónak használják többen is a faluból, így a szemét napról napra csak gyűlik a környéken, kisebb nagyobb kupacokba halmozva, a bozótosba rejtve vagy csak az út mellé borítva. Kisteherautók, személyautók hordják ki a szemetet, főleg közeli épitkezésekről, bontásokról.”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, fém.

[codepeople-post-map]

Hévízgyörki helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: