Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Mindent elborító szemét Hévízgyörk gyümölcsösében - Hulladekvadasz.hu

Mindent elborító szemét Hévízgyörk gyümölcsösében

Mindent elborító szemét alakult ki Hévízgyörk gyümölcsösében, amit gyakorta felgyújtanak ismeretlen szemetelők, elkövetők a bejelentő szerint.

Frissítve
2019.12.06.

Az illetékes önkormányzat tájékoztatott bennünket, hogy a hulladékot a területről elszállították
„Minden hulladék elszállításra került. Az elszállításról nem készültek felvételek, mint már írtam, az illegális hulladék elszállításával a Hatvan és Térsége Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Nonprofit Közhasznú Kft.-t bíztuk meg, akik a megbízást teljesítették is.”

Köszönjük a munkájukat.


Korábban
2019.04.28.

Már nem egyszer tapasztalhattuk a hulladekvadasz.hu-ra érkezett bejelentésekben, illetve helyszíni tudosításokban, hogy az összgyűjt, illegálisan lerakott hulladékot ismeretlenek felgyújták. Ennek legfőbb okai lehetnek a hulladék eltüntetése, illetve annak a hulladék jelenlétének a bosszantó problémája (főként a helyiek számára). Tűzgyújtásos eset alakult ki korábban Gárdonyban is, amivel kapcsolatban az oldalunk szerkesztőségének helyszíni tudosítói is napról napra beszámoltak. Erről bővebben ide kattintva lehet tájékozodni.

Mindent elborító szemét - Hol nincs szemét-e tájon? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Mindent elborító szemét – Hol nincs szemét-e tájon? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentő szövege
„Tisztelt Cím! Mindent elborít a szemét. Ha túl sok összegyűlik az egészet felgyújtják. Ilyenkor pedig néha az egész mező lángra kap. A tűzoltóknak rendszeresen kell járniuk erre. A régi gyümölcsöst ami a falutól mindössze  3-400 méterre található és egykor gazdagon termő vidék volt újabban hulladéklerakónak használják többen is a faluból, így a szemét napról napra csak gyűlik a környéken, kisebb nagyobb kupacokba halmozva, a bozótosba rejtve vagy csak az út mellé borítva. Kisteherautók, személyautók hordják ki a szemetet, főleg közeli épitkezésekről, bontásokról. Bízom benne, hogy pozitív lesz az önkormányzat hozzáállása! Sajnos eddig nem nagyon foglalkoztak a dologgal, az említett helyeken szinte naponta helyeznek el újabb halmokat.”

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, fém, veszélyes.

[codepeople-post-map]

Mindent elborító szemét helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...