Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Seregélyes és Zichyújfalu határán környezetgyalázás - Hulladekvadasz.hu

Seregélyes és Zichyújfalu határán környezetgyalázás

Seregélyes és Zichyújfalu határán évek óta környezetgyalázó állapotok uralkodnak,  ahova főként építési hulladék rombolja a tájat.

A probléma nem egyedi, de egyre sűrűbben kapunk ehhez hasonló bejelentéseket. Seregélyes és Zichyújfalu helyszínekről már több alkalommal kaptunk bejelentéseket. Úgy gondoljon az embereknek egyre inkább kezd elegük lenni a környezetgyalázókból, de sajnos mint a hivatalok is tehetetlenek.

Seregélyes és Zichyújfalu környezetgyalázó állapotok uralkodnak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A települések határán környezetgyalázó állapotok uralkodnak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Seregélyes és Zichyújfalu közigazgatási határa van egy merőleges, körülbelül 350 méter hosszú, fás környezettel borított földútszakasz, ahova úgy tűnik előszeretettel hordanak illegálisan hulladékokat. A Google Térképen az földútszakasz: https://goo.gl/maps/sojkMf9u44S2 Képfájlok: https://mega.nz/#!ALBB3LwR!ljt0yMDoAYszUIW5bqu1ilGH-ydSzyn-JmTeeZ63za4 „

A Seregélyesről és Zichyújfaluról beérkezett bejelentéseket itt és itt tekinthetőek meg. Reméljük hamarosan megtisztításra kerülnek a bejelentett helyszínek.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Seregélyes és Zichyújfalu határáról érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.