Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Nemzeti Lovarda melletti zöldhulladékhalom

A Nemzeti Lovarda melletti faírtásából vagy viharkárból származó zöld és kommunális hulladékról az alábbi bejelentés. Köszönjök a bejelentést.

A Nemzeti Lovarda mellett kialakult hulladékhalom. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Nemzeti Lovarda mellett kialakult hulladékhalom. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Ez a szemétkupac már kb. 1 éve itt áll. Kivágott fatörzsek és gallyak keverednek kommunális szeméttel a Nemzeti Lovarda kerítésének tövében, közvetlenül a Mol benzinkút mellett. A szemétkupac mellett egy csomagküldő automata van. Pontos cím: 8.kerület Kerepesi út 7.  A szemét mennyisége nem nagy ámbár a járdán emellett megy el több száz ember naponta az Aréna plázához. Jó lenne, ha a szemünknek nem ehhez az igénytelenséghez kellene hozzászoknia, hanem a szemétmentes, tiszta környezethez.”

A közeli mozikomplexumból származó szemét? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A közeli mozikomplexumból származó szemét? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális, építési, zöldhulladék.

Nemzeti Lovarda melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek