Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Nemzeti Lovarda melletti zöldhulladékhalom - Hulladekvadasz.hu

Nemzeti Lovarda melletti zöldhulladékhalom

A Nemzeti Lovarda melletti faírtásából vagy viharkárból származó zöld és kommunális hulladékról az alábbi bejelentés. Köszönjök a bejelentést.

A Nemzeti Lovarda mellett kialakult hulladékhalom. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Nemzeti Lovarda mellett kialakult hulladékhalom. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Ez a szemétkupac már kb. 1 éve itt áll. Kivágott fatörzsek és gallyak keverednek kommunális szeméttel a Nemzeti Lovarda kerítésének tövében, közvetlenül a Mol benzinkút mellett. A szemétkupac mellett egy csomagküldő automata van. Pontos cím: 8.kerület Kerepesi út 7.  A szemét mennyisége nem nagy ámbár a járdán emellett megy el több száz ember naponta az Aréna plázához. Jó lenne, ha a szemünknek nem ehhez az igénytelenséghez kellene hozzászoknia, hanem a szemétmentes, tiszta környezethez.”

A közeli mozikomplexumból származó szemét? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A közeli mozikomplexumból származó szemét? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális, építési, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Nemzeti Lovarda melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...