Nemzeti Lovarda melletti zöldhulladékhalom

A Nemzeti Lovarda melletti faírtásából vagy viharkárból származó zöld és kommunális hulladékról az alábbi bejelentés. Köszönjök a bejelentést.

A Nemzeti Lovarda mellett kialakult hulladékhalom. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Nemzeti Lovarda mellett kialakult hulladékhalom. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Ez a szemétkupac már kb. 1 éve itt áll. Kivágott fatörzsek és gallyak keverednek kommunális szeméttel a Nemzeti Lovarda kerítésének tövében, közvetlenül a Mol benzinkút mellett. A szemétkupac mellett egy csomagküldő automata van. Pontos cím: 8.kerület Kerepesi út 7.  A szemét mennyisége nem nagy ámbár a járdán emellett megy el több száz ember naponta az Aréna plázához. Jó lenne, ha a szemünknek nem ehhez az igénytelenséghez kellene hozzászoknia, hanem a szemétmentes, tiszta környezethez.”

A közeli mozikomplexumból származó szemét? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A közeli mozikomplexumból származó szemét? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális, építési, zöldhulladék.

Nemzeti Lovarda melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet