Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Sashalmi piac parkoló illegális hulladéklerakata (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Sashalmi piac parkoló illegális hulladéklerakata (Frissítve)

A Sashalmi piac parkolója mellett illegális hulladéklerakat alakult ki pár méterre a szelektív hulladékgyűjtő szigettől, a térfigyelő kamera szeme láttára.

Frissítve
2018.01.11.

Egy újabb bejelentés érkezett a helyszínről, amiben jól átható, hogy a hulladékprobléma egyáltalán nem szűnt meg két hónap alatt.
„Ez a kép fogad minket minden reggel, amikor iskolába érkezünk. Felvenném a harcot, gondoltam, itt indulok. Ez a sashalmi piacnál lévő szelektív gyűjtő, mellette a suli. Kamera van, de ez senkit nem tart vissza. Köszönöm, ha tudtok segíteni a publikálással, vagy, h merre tovább!”

Köszönjük az újabb bejelentést. Továbbítjuk ismét az aktuális szerveknek.


Korábban
2017.10.01.

A bejelentés helyszínén 2017.09.22-én készült a felvétel, ami óta már 10 nap eltelt. Emiatt a helyszínt lehet már megtisztították, de mi ennek ellenére is továbbítjuk a bejelentést az aktuális Önkormányzatnak és Nem az FKF-nek. Hivatalosan a szelektív hulladékgyűjtő szigetek 1 méteres körzetében köteles az FKF takarítani a helyszínt. A kép tanulsága szerint viszont egy méternél távolabb helyezkedik el a szemétdomb.

A térfigyelő kamerák ellenére is a hulladék illegális felhalmozása szabadon folyik. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A térfigyelő kamerák ellenére is a hulladék illegális felhalmozása szabadon folyik. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Budapest 16.ker. Sashalmi piac parkolójában levő szelektív hulladékgyűjtők melletti szemét kupac a térfigyelő kamerától 15-20 méterre.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Sashalmi piac parkolójából érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...