Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Sashalmi piac parkoló illegális hulladéklerakata (Frissítve)

A Sashalmi piac parkolója mellett illegális hulladéklerakat alakult ki pár méterre a szelektív hulladékgyűjtő szigettől, a térfigyelő kamera szeme láttára.

Frissítve
2018.01.11.

Egy újabb bejelentés érkezett a helyszínről, amiben jól átható, hogy a hulladékprobléma egyáltalán nem szűnt meg két hónap alatt.
“Ez a kép fogad minket minden reggel, amikor iskolába érkezünk. Felvenném a harcot, gondoltam, itt indulok. Ez a sashalmi piacnál lévő szelektív gyűjtő, mellette a suli. Kamera van, de ez senkit nem tart vissza. Köszönöm, ha tudtok segíteni a publikálással, vagy, h merre tovább!”

Köszönjük az újabb bejelentést. Továbbítjuk ismét az aktuális szerveknek.


Korábban
2017.10.01.

A bejelentés helyszínén 2017.09.22-én készült a felvétel, ami óta már 10 nap eltelt. Emiatt a helyszínt lehet már megtisztították, de mi ennek ellenére is továbbítjuk a bejelentést az aktuális Önkormányzatnak és Nem az FKF-nek. Hivatalosan a szelektív hulladékgyűjtő szigetek 1 méteres körzetében köteles az FKF takarítani a helyszínt. A kép tanulsága szerint viszont egy méternél távolabb helyezkedik el a szemétdomb.

A térfigyelő kamerák ellenére is a hulladék illegális felhalmozása szabadon folyik. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A térfigyelő kamerák ellenére is a hulladék illegális felhalmozása szabadon folyik. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Budapest 16.ker. Sashalmi piac parkolójában levő szelektív hulladékgyűjtők melletti szemét kupac a térfigyelő kamerától 15-20 méterre.”

Hulladék jellege: kommunális.

Sashalmi piac parkolójából érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek