Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Lenhossék utca a szemetelők célpontja Ferencvárosban

A Lenhossék utca a szemetelők célpontjává vált Ferencvárosban a bejelentő szerint. Az utcából már korábban is történt bejelentés.

A IX. kerületből már több, mint 50 bejelentés érkezett, amit ide kattintva lehet megtekinteni. A többségéről sajnálatos módon nem kaptunk még visszajelzést az aktuális önkormányzattól.

Egy komplett nappali hever az utca mentén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Egy komplett nappali hever az utca mentén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Budapesten a Lenhossék u .3-mal szemben rendszeren kialakul ilyen szeméthalom. Időnként ekszállítják, de rövidesen újra termelődik. “

Hulladék jellege: építési, műanyag, elektronikai, fém, veszélyes.

Lenhossék utca -ból érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek