Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Levadászva! – Tettenérés hatalmas hulladékhalmok között (videóval)


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

Levadászva! A zuglói hulladékvadászunk hatalmas hulladékhalmok között fotózott le egy szemetelőt, aki autójából éppen sittet pakolt ki.

A szemetelők tettenérése általában ritka mint a fehér holló. A mostani eset emiatt is egy kivételes alkalom, amikor a lakóterünket gyalázó elkövető cselekménye elkövetése közben kerül lencsevégre.

A Városliget északi sarka és a Hungária melletti helyszínen készült videófelvételen jól látható az elkövető – akinek az arca nem látszik a videón – és annak cselekménye. A videón és a képeken kitakartuk a személyiségi jogokra hívatkozva az autó rendszámát, de a videó és a beérkezett képeket kitakarás nélkül továbbítjuk az aktuális szerveknek.

A szemétben szinte eltűnik az autó. Vajon a szemetelő észrevette, amikor fotózzák? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A szemétben szinte eltűnik az autó. Vajon a szemetelő észrevette, amikor fotózzák? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Hallo! A korábbi bejelentési cikkben lévő helyen újra hatalmas halom szemét jelent meg, tegnap épp lencsevégre kaptam egy legényt aki nagyban dobálta tele sittes zsákokkal egy E**-*** rendszámű Renault valamiből. Képket csatolva küldöm, a linken elérhetitek a videómat is az esetről, az index indavideo.hu szolgáltatásából, itt.”

Hulladék jellege: sitt, meg minden.

A zuglói helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek