Levadászva! – Tettenérés hatalmas hulladékhalmok között (videóval)

Levadászva! A zuglói hulladékvadászunk hatalmas hulladékhalmok között fotózott le egy szemetelőt, aki autójából éppen sittet pakolt ki.

A szemetelők tettenérése általában ritka mint a fehér holló. A mostani eset emiatt is egy kivételes alkalom, amikor a lakóterünket gyalázó elkövető cselekménye elkövetése közben kerül lencsevégre.

A Városliget északi sarka és a Hungária melletti helyszínen készült videófelvételen jól látható az elkövető – akinek az arca nem látszik a videón – és annak cselekménye. A videón és a képeken kitakartuk a személyiségi jogokra hívatkozva az autó rendszámát, de a videó és a beérkezett képeket kitakarás nélkül továbbítjuk az aktuális szerveknek.

A szemétben szinte eltűnik az autó. Vajon a szemetelő észrevette, amikor fotózzák? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A szemétben szinte eltűnik az autó. Vajon a szemetelő észrevette, amikor fotózzák? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Hallo! A korábbi bejelentési cikkben lévő helyen újra hatalmas halom szemét jelent meg, tegnap épp lencsevégre kaptam egy legényt aki nagyban dobálta tele sittes zsákokkal egy E**-*** rendszámű Renault valamiből. Képket csatolva küldöm, a linken elérhetitek a videómat is az esetről, az index indavideo.hu szolgáltatásából, itt.”

Hulladék jellege: sitt, meg minden.

A zuglói helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet