Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Zagyvaszántó és Apc között brutális hulladékhalmok - Hulladekvadasz.hu

Zagyvaszántó és Apc között brutális hulladékhalmok

Zagyvaszántó és Apc között brutális hulladékhalmok vélt felfedezni hulladékvadászunk, ahol több autó maradványaira és veszélyes hulladékra bukkant.

A Google szerint a helyszínt Apc község, de valószínűsíthetően Zagyvaszántó településhez köthető a bejelentés. Ez mindkét település első bejelentése.

Zagyvaszántó és Apc között vajon hány autó darabjai hevernek a mezőn / Fotó: hulladekvadasz.hu

Zagyvaszántó és Apc között vajon hány autó darabjai hevernek a mezőn / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! 21-es útról letérve Szarvasgede fele, az úttól jobbra egy lejáronal durva illegális szemétlerakat, kb. fél kontener bontott autóalkatrészek, gumik, műanyag és háztartási szemét.”

A hulladékhalmokban akad bőven veszélyes hulladék is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A hulladékhalmokban akad bőven veszélyes hulladék is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: építési hulladék, bontott autóalkatrészek, kommunális hulladék.

[codepeople-post-map]

Zagyvaszántó és Apc közötti bejelentést továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.


Zagyvaszántó a wikipedia szerint

A község Heves megye Hatvani járásában.

Fekvése
A község Hatvantól északra, a Mátra lábánál található Heves megyei település. A falut északról Jobbágyi, délről Lőrinci, nyugatról Nagykökényes, északkeletről Apc határolja. Vizeit a Szuha-patak folyó gyűjti össze.

Története
Már a bronzkorban lakott település. Az 1970-es években történt az ún. Sósdomb feltárása, amely a mai falu szélétől 200 méterre helyezkedett el, a Kossuth utca folytatásában.

A község neve először egy 1299-es oklevélben szerepel „Zantho” alakban, mint a Váci egyházmegye birtoka. A 19. század első felében a herceg Grassalkovich és gróf családok birtokolták. Később báró Schossberger Rezső szerezte meg. Nevéhez fűződik a Selypi medence iparának fejlesztése. Ő alapította a selypi cukorgyárat. Temploma római katolikus, amelyet 1723-ban építtetett Koháry István, és Szent András apostolról nevezték el. Zagyvaszántó az 1950-es megyerendezésig Nógrád vármegye Sziráki járásához tartozott, ezt követően került át Heves megyéhez.

Forrás: wikipedia