Fáklya utca áthelyezett szelektív hulladékszigete (Frissítve)

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Fáklya utca áthelyezett szelektív hulladékszigete helyén gyűlik a szemét napról napra. A bejelentő állítása szerint 100 méterre arrébb …

Frissítve
2017.11.10.

Kecskemét Önkormányzata tájékoztatott bennünket, hogy a területet megtisztították. Köszönjük.


Korábban
2017.10.08.

… található az áthelyezett új hulladéksziget, de erről a környékbeli lakók mit sem sejtve hordják a szemetet a régi helyszínre. Vajon részleges vakság ez vagy tájékozatlanság teljes hiánya?

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Kecskeméten a Fáklya utca és a Győzelem utca kereszteződésénél lévő Szelektív hulladékgyűjtő sziget áthelyezésre került kb. 100 méterrel a Pajzs utca felé. Valószínűleg a lakók továbbra is a régi helyre hordják a szelektív hulladékot. Javaslom a gyűjtősziget áthelyezéséről tájékoztató tábla kihelyezését (pl. a képen látható oszlopra).”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, üveg.

[codepeople-post-map]

Fáklya utca hulladékproblémáját továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: