Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Fáklya utca áthelyezett szelektív hulladékszigete (Frissítve)

A Fáklya utca áthelyezett szelektív hulladékszigete helyén gyűlik a szemét napról napra. A bejelentő állítása szerint 100 méterre arrébb …

Frissítve
2017.11.10.

Kecskemét Önkormányzata tájékoztatott bennünket, hogy a területet megtisztították. Köszönjük.


Korábban
2017.10.08.

… található az áthelyezett új hulladéksziget, de erről a környékbeli lakók mit sem sejtve hordják a szemetet a régi helyszínre. Vajon részleges vakság ez vagy tájékozatlanság teljes hiánya?

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Kecskeméten a Fáklya utca és a Győzelem utca kereszteződésénél lévő Szelektív hulladékgyűjtő sziget áthelyezésre került kb. 100 méterrel a Pajzs utca felé. Valószínűleg a lakók továbbra is a régi helyre hordják a szelektív hulladékot. Javaslom a gyűjtősziget áthelyezéséről tájékoztató tábla kihelyezését (pl. a képen látható oszlopra).”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, üveg.

Fáklya utca hulladékproblémáját továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek