Rákos-patak árter illegális hulladéklerakásai

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Rákos-patak árter illegális hulladéklerakásairól érkezett a bejelentés a XVII. kerületből, a Ligetsor és a Cinkotai út melletti szakaszról.

A XVII. kerületből már több bejelentés érkezett, amik ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
Kedves Hulladékvadász! Rendszeresen kerékpározunk a XVII kerület Liget sor Cinkotai út utáni folyatásaként az erdős részen. Ez egy nádas-erdős rész, csodálatos élővilággal, tekintve, hogy a Rákos-patak ártere. Eddig is voltak szemét lerakatok. Láthatóan régiek. De az elmúlt 3 hétben megjelentek új halmok. Kimondottan autóbontásból származó műanyag és üvegtörmelék. Még azzal sem fáradt a galád, hogy ne az út közepére helyezze el a mocskát. Több helyen, többször helyezett már el hasonló kupacokat. Kérem, ha lehetséges jelezzék ezt az illetékeseknek.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Rákos-patak árter melletti bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: