Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rákos-patak árter illegális hulladéklerakásai

A Rákos-patak árter illegális hulladéklerakásairól érkezett a bejelentés a XVII. kerületből, a Ligetsor és a Cinkotai út melletti szakaszról.

A XVII. kerületből már több bejelentés érkezett, amik ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
Kedves Hulladékvadász! Rendszeresen kerékpározunk a XVII kerület Liget sor Cinkotai út utáni folyatásaként az erdős részen. Ez egy nádas-erdős rész, csodálatos élővilággal, tekintve, hogy a Rákos-patak ártere. Eddig is voltak szemét lerakatok. Láthatóan régiek. De az elmúlt 3 hétben megjelentek új halmok. Kimondottan autóbontásból származó műanyag és üvegtörmelék. Még azzal sem fáradt a galád, hogy ne az út közepére helyezze el a mocskát. Több helyen, többször helyezett már el hasonló kupacokat. Kérem, ha lehetséges jelezzék ezt az illetékeseknek.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Rákos-patak árter melletti bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek