Antalháza buszmegállóját elönti a szemét (Frissítve)

Van 1 %-od a tiszta környezetre? Ha igen, kérjük támogasd vele a hulladékvadászok szervezetét, a JÖN Alapítványt!Felajánlom az adó 1%-omat!

Az Antalháza buszmegállóját elönti a kommunális szemét a XI. kerületben. A buszmegálló nem hulladéklerakó, de valakik mégis másképp gondolják. (Helyreigazítva!)

Frissítve
2017.10.12.

Térképünkön jól, de a bejelentés címében tévesen jelöltük a bejelentés hovatartozását. A helyszín nem Budafokhoz, hanem Újbudához tartozik. Erre Budafok Önkormányzata hívta fel a figyelmünket. Köszönjük munkájukat.

A bejelentés továbbítottuk a Volánbusz Zrt.-nek és újonnan Újbuda Önkormányzatának is.


Korábban
2017.10.10.

Az Antalháza buszmegállóját elönti a kommunális szemét a XXII. kerületben. A buszmegálló nem hulladéklerakó, de valakik mégis másképp gondolják.

Egyre több esetben találkozunk pimaszabbnál pimaszabb szemetelési megoldásokkal, ez nincs másképp most sem. A Budafokról érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Az Antalháza buszmegállóban Volán és BKK buszok is megállnak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az Antalháza buszmegállóban Volán és BKK buszok is megállnak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok, kedves hulladékvadászok! A minap Kelenföldről csúsztam át Volánbuszon Budafokra. Leszálltam a buszról és megdöbbenve tapasztaltam a kialakult hulladékproblémát. Komolyan a kultúra Magyarországon az első bokros helyig tart? Nem értem az embereket, miért pakolják az erdőbe a szemetüket.”

Hulladék jellege: kommunális, szelektív hulladék.

Antalháza buszmegállója melletti bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak. Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ez is érdekelhet: