Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Antalháza buszmegállóját elönti a szemét (Frissítve)

Az Antalháza buszmegállóját elönti a kommunális szemét a XI. kerületben. A buszmegálló nem hulladéklerakó, de valakik mégis másképp gondolják. (Helyreigazítva!)

Frissítve
2017.10.12.

Térképünkön jól, de a bejelentés címében tévesen jelöltük a bejelentés hovatartozását. A helyszín nem Budafokhoz, hanem Újbudához tartozik. Erre Budafok Önkormányzata hívta fel a figyelmünket. Köszönjük munkájukat.

A bejelentés továbbítottuk a Volánbusz Zrt.-nek és újonnan Újbuda Önkormányzatának is.


Korábban
2017.10.10.

Az Antalháza buszmegállóját elönti a kommunális szemét a XXII. kerületben. A buszmegálló nem hulladéklerakó, de valakik mégis másképp gondolják.

Egyre több esetben találkozunk pimaszabbnál pimaszabb szemetelési megoldásokkal, ez nincs másképp most sem. A Budafokról érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Az Antalháza buszmegállóban Volán és BKK buszok is megállnak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az Antalháza buszmegállóban Volán és BKK buszok is megállnak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok, kedves hulladékvadászok! A minap Kelenföldről csúsztam át Volánbuszon Budafokra. Leszálltam a buszról és megdöbbenve tapasztaltam a kialakult hulladékproblémát. Komolyan a kultúra Magyarországon az első bokros helyig tart? Nem értem az embereket, miért pakolják az erdőbe a szemetüket.”

Hulladék jellege: kommunális, szelektív hulladék.

Antalháza buszmegállója melletti bejelentését továbbítjuk az aktuális önkormányzatoknak. Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek